SWAP Lucky Star
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Re: SWAP Lucky Star
.
Ostatnio zmieniony pt 31 paź, 2014 przez Marcin ATV SWAP Garage, łącznie zmieniany 1 raz.
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
Spoko,spoko ja to wszystko rozumiem dla mnie taki czas tak duzej roboty to i tak mega szybko. Poza tym wole poczekac troche ,a zeby wszysyko bylo zrobione konkretnie takze dzialaj na spokojnie
-
witam dotarła do mnie Bardzo ale to Bardzo ładna cebulka wręcz zachowana w stanie kolekcjonerskim silniczek mruczy wysmienicie 41 tyś przebiegu nie jest jeszcze zarezerwowany
zrobię jeszcze jakieś foto w dzień bo naprawde perełka
zrobię jeszcze jakieś foto w dzień bo naprawde perełka
Ostatnio zmieniony sob 01 lis, 2014 przez Marcin ATV SWAP Garage, łącznie zmieniany 1 raz.
No no wyglada calkiem fajnie ale nie powiem ,ze szkoda rozbierac w lucku ten piec sprawuje sie znacznie lepiej a tak z ciekawosci w moim lucku bedzie moze piecyk z tej czarnej z francji :p?
-
nie twój z tej pomarańczowej co kiedys dodawałem foto strona 37
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Suzuki LTR, LUCKY STAR, 2014: http://yo ... Mhlr2R_Hs0
Moj debiut... w robieniu filmikow... sorrki za jakosc... ale tak youtube skaszanil
Moj debiut... w robieniu filmikow... sorrki za jakosc... ale tak youtube skaszanil
Fajnie Polecam obróbkę w sony vegas, moim zdaniem najbardziej przejrzysty program do robienia filmów.
Ozo Drapers Squad
- Tomek_LS500cb
Dzieki... sprawdze
-
filmik prezentujący ową cb 500 dzisiaj sie nią kawałek przejechałem bo żal by było sie nie karnąć przed rozebraniem prawie 170 miałem na 4 biegu na całkiem krótkim odcinku dosłownie może 400 m ale bez kasu piździawa na dworze wiec kawałek i zawróciłem ciagne miło myślę że 200km/h to dla niej nie problem
- Tomek_LS500cb
Tak popatrzylem na ta cebulke i zeczywiscie...ahhh...szkoda rozbierac... ale z drugiej strony jak by mogla przemowic ludzkim glosem pewnie by sie nie obrazila ze dostanie nowe zycie...hehe
Takze Marcin do dziela... na stol z nia i na czesci...
Takze Marcin do dziela... na stol z nia i na czesci...