SWAP Lucky Star
Re: SWAP Lucky Star
No to swietnie w takim razie czekam na info o przebiegu prac no i efekt koncowy
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Widzialem ze blizniak Marcina juz na olx stoi... prezentuje sie ladnie ale z tego co pamietam to ten kolega chcial tego zostawic a sprzedac poprzedniego... czy sie myle
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
nie to inny kolega chciał wcześniej wziąć tego białego odemnie a sprzedać swojego też czarnego z czerwonymi skarpetami z filmików ten kolega tego robił wyłącznie z myślą o sprzedaży
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
-
Dawid twój zestaw jeszcze nie kompletny bo pare rzeczy muszę kupić
Ahhh ale mi narobiles smaka juz na jazde nie zaluje decyzji o nerfbarach juz to widze
-
jutro juz przygotuję ramę pod nowe serducho dzisiaj musiałem pobrać niezbędne organy z moto i przerobiłem już wachacz tylny a tego co dokręcał te duże nakrętki na ośi bym zabił 2 godziny mordowałem sie by to odkręcić złamałem klucz 42 masakra ktoś to chyba na jakis klej tak doj eb ał że ni kuta nie chciało sie odkręcić rura 1,5 m i skakałem a waże stówke jeszcze w żadnym quadzie takiego hardcoru z tymi nakretkami nie miałem
Hehe no to dobrzy fachowcy serwis przechodzil gdzies w Radomiu takze to tam nalezy szuka tak nadgorliwych specow :p
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Trauma to kiedy maszyne odbierasz? Pamietaj zeby jadac po lucjana kamere zabrac...
Pytanie o odbior to do Marcina ,a nie do mnie :p a kamerke wezme:p
-
co do odbioru bespiecznie będzie jak powiem że na przyszły weekend bo jest to SWAP najbardziej rozbudowany jaki do tej pory robiłem po za silnikiem cała masa innych rzeczy poprawiajca walory wyglądowe a na każdą tą rzecz trzeba poświęcic jakis czas by to wszystko wygladało jak należy a jest tego sporo sam montaż nerf barów od Raptora 700 w lsie to sporo roboty że nie wspomnę o innych rzeczach tak więc myslę zę jak mi nic ne wyskoczy nie przewidzianego to na weekend powinien być juz gotowy
Ostatnio zmieniony pt 31 paź, 2014 przez Marcin ATV SWAP Garage, łącznie zmieniany 1 raz.