SWAP Lucky Star

Wasze doświadczenia i pytania związane z quadami Access (dawniej Lucky Star)
Zablokowany
Awatar użytkownika
beben1982
Quad:: LS 500cc
Imię: Kamil
Kontakt:

Re: SWAP Lucky Star

Post autor: beben1982 » śr 22 paź, 2014

Dokładnie popieram Marcina co do tego rolgazu nie polecam. A co do smarowania linki to jak najbardziej polecam ja już jedną linke gazu zerwałem a z tego co wiem to Marcin też. Teraz ją przesmarowałem i ledziutko chodzi kciuk nie boli :)

Marcin ATV SWAP Garage
Quad:: Hulajnoga elektryczna
Imię: Marcin

Post autor: Marcin ATV SWAP Garage » czw 23 paź, 2014

żółty skończony została kosmetyka czekam na naklejki :P

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=_72QxGM6pwg[/youtube]
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .

Awatar użytkownika
trauma
Quad:: LS 500
Imię: Dawid

Post autor: trauma » czw 23 paź, 2014

Noo wyglada swietnie ;) a ten rolgaz to na zyczenie wlasciciela zrobiles? W krotce mam nadziejez bedzie film z moja sztuka ;)

Marcin ATV SWAP Garage

roll gaz podmienilismy od ziomka z czerwonego bo jak sobie tyłek strzaskał to mu sie odwidziało a ten i tak na sprzedaż przyszły właściciel najwyzej jak mu sie nie bedzie podobało to sobie zmieni :) no i czekam na twojego ;)

Awatar użytkownika
660760239
Quad:: Can am 1000 XMR kawasaki kfx 450 cf moto 500 long
Imię: Damian

Post autor: 660760239 » czw 23 paź, 2014

A to tego żółtego to ty sprzedajesz czy ten co od cb bierze go.

Marcin ATV SWAP Garage

ja go robiłem dla znajomego który bedzie go sprzedawał :) bo po co mu dwa ;)

Awatar użytkownika
Tomek_LS500cb
Quad:: lucky star 500cb
Imię: Tomek

Re: Odp: SWAP Lucky Star

Post autor: Tomek_LS500cb » czw 23 paź, 2014

No kozak... ale fajnie zdjecia zrobiles... mianowicie widac na nich praktycznie dwie takie same maszyny.. nawet ten sam kolor... ale te szczegoly .. te dodatki... kolosalna roznica!!!
Gratulacje kolejnej perelki!!!
Nie moge sie doczekac jak moja tez wyjedzie na ulice w takim stanie....
A jak hamownia brembo po testach sie sprawuje?? Od czego te zaciski zamobtowales ??i jak terazniejsze klocki to znosza??myslales o zalozeniu takich na przednie kola tez??

Marcin ATV SWAP Garage

Re: Odp: SWAP Lucky Star

Tomek_LS300 pisze:No kozak... ale fajnie zdjecia zrobiles... mianowicie widac na nich praktycznie dwie takie same maszyny.. nawet ten sam kolor... ale te szczegoly .. te dodatki... kolosalna roznica!!!
Gratulacje kolejnej perelki!!!
Nie moge sie doczekac jak moja tez wyjedzie na ulice w takim stanie....
A jak hamownia brembo po testach sie sprawuje?? Od czego te zaciski zamobtowales ??i jak terazniejsze klocki to znosza??myslales o zalozeniu takich na przednie kola tez??

zacisisk pochodzi z HONDY cb 500 ale poliftowej z przedniego koła wcześniej były montowane zaciski NISIN jeśli chodzi o sprawowanie sie rewelka klocki też dobrej firmy prawie jeszcze raz taka powierzchnia niż tych oryginalnych accessa dwa tłoczki większa precyzja wykonania wkońcu BREMBO więc skuteczność dużo wieksza a dzieki więkeszej powieszchni klocka dużo wolniej sie on będzie zużywał zmiana tylko na plus jutro taki sam będę montował u kolegi w czerwonym ;)

co do zdjęć celowo postawiłem obok mojego by było widać róznice po modyfikacjach :) mam jeszcze w planie pewne modyfikacje ale to za jakis czas narazie nie będe mówił bo wole pokazywać gotowy produkt :D

a jeśli chodzi o przednie hamulce po założeniu wydajniejszej pompy od HONDY cbr 600 i wymianie przewodów gumowych na przewody w stalowym oplocie przednie zaciski dają rade można by coś zakombinowac z przednimi ale tam już nie ma tyle miejsca by coś łatwo podpasować ale nie mówie że kiedyś nie spróbuję :) choć na tą chwile przy ostrym hamowaniu przodem mam wrażenie że mnie z siodła przez kierownice chce wysadzić więc jest ok :) dodam że z przodu mam klocki delta te koloru miedzi bo na tych po 28 zł wogule nie chciał hamować :shock:

Marcin ATV SWAP Garage

Post autor: Marcin ATV SWAP Garage » pn 27 paź, 2014

TRAUMY sprzęt dotarł :) zapowiada się że mój quad będzie miał brata bliźniaka tylko tyle że w czerwonym kolorze prawdopodobnie SWAP będzie kompletny z całą otoczką stylizacyjną i nawet nerf barami jak u mnie :D tym razem zrobie zdjęcia przed i po :) taką robotę lubie bo na koniec jest za je bisty efekt :D a mina właściciela bezcenna :P

Awatar użytkownika
trauma
Quad:: LS 500
Imię: Dawid

Post autor: trauma » wt 28 paź, 2014

No ,a ja już w domu. Panowie... Jeśli którykolwiek z was ma jakiekolwiek wątpliwości co do tego czy swapować czy nie.. To zdecydowanie TAK ! Marcin dał mi się garnąć swoim potworem... I zdecydowanie potwierdzam fakt ,że taki LS miażdży mocą ;> A wszystkim tym ,którzy wątpią w sens takiego projektu polecam zbadać na żywo ;). Nie mogę się już doczekać mojego szatana ;).

Zablokowany

Wróć do „ACCESS / Lucky Star”