Witam serdecznie. Zwracam się z gorąca prośbą o informacje dotyczące części do POLARISA jakie posiadam. Zdecydowałem się przyjąć w rozliczeniu od znajomego części do quada POLARIS, kierując się tym że są to części nowe, które mogę wykorzystać bądź sprzedać. Jedak nie posiadam żadnych informacji co do modelu w jakim one znajdą zastosowanie. Znalazłem informacje na temat silnika po numerach seryjnych i najprawdopodobniej jest to silnik z POLARISA SPORTSMAN 500 lecz nie jestem na 100% pewien. Dlatego też zwracam się z prośbą do osób znających temat. Części jakie posiadam: silnik, dyfer, drążki z końcówkami, 1 amortyzator, 2 felgi, zacisk hamulcowy z klockami i tarcze hamulcowe. Oczywiście jeśli ktoś byłby zainteresowany kupnem części to proszę pisać. Poniżej link do fotek. Z góry dziękuję.
http://www.aukcjoner.pl/gallery/013085920-1.html#I1
PROSZĘ O POMOC! Do jakiego modelu są te części?
-
-
- polarisquad
- Quad:: Polaris Sportsman XP 1000 LE
- Imię: Irek
Re: PROSZĘ O POMOC! Do jakiego modelu są te części?
Witam.
Mam Polarisa Sportsmana 500 i wszystko u mnie wygląda inaczej. Sportsman ma felgi 12 a ty masz 10" . Według mnie to masz części do Predatora 500
Mam Polarisa Sportsmana 500 i wszystko u mnie wygląda inaczej. Sportsman ma felgi 12 a ty masz 10" . Według mnie to masz części do Predatora 500
-
Re: PROSZĘ O POMOC! Do jakiego modelu są te części?
Tak wiem nie wszystkie części są do sportsmana. Silnik jest od sportsmana ale jest również montowany do rangera. Dyfer występuje w magnumach. Klocki są montowane w Sportsmanach, magnumach, scramblerach i w kilku innych. Pozostałe części myślą że można dopasować do różnych maszyn.