River Ride V - 16 listopad 2007
- Krzysztof Wronowski
Nie ma potrzeby bym się kontaktował ze wszystkimi , którzy się zgłaszają , komunikat informujący o tym , że po 24 h ktoś się skontaktuje jest wygenerowany przez automat i zostanie zmieniony.
Faktycznie , pomyłkowo zamieściłem zły numer konta , podaję właściwe:
05 1050 1966 1000 0022 6132 9235 ING Bank Ślaski z dopiskiem RR
Listę uczestników , którzy się zgłosili niebawem będzie można znaleźć na stronie www.riverride.pl
Menu uczestnicy będzie widoczne wyłącznie po zalogowaniu.
Każde zgłoszenie jest przyjęte warunkowo do momentu wpłynięcia wpisowego na konto.
Ponieważ ilość miejsc jest ograniczona po przekroczeniu limitu uczestnicy bedą wpisywani na listę rezerwową , informacja kto na jakiej liście się znajduje będzie widoczna na stronie www.riverride.pl
Proszę zainteresowanych o weryfikację czy lista obejmuje wszystkich , którzy się zgłosili.
Dziękuję , przepraszam za utrudnienia.
Faktycznie , pomyłkowo zamieściłem zły numer konta , podaję właściwe:
05 1050 1966 1000 0022 6132 9235 ING Bank Ślaski z dopiskiem RR
Listę uczestników , którzy się zgłosili niebawem będzie można znaleźć na stronie www.riverride.pl
Menu uczestnicy będzie widoczne wyłącznie po zalogowaniu.
Każde zgłoszenie jest przyjęte warunkowo do momentu wpłynięcia wpisowego na konto.
Ponieważ ilość miejsc jest ograniczona po przekroczeniu limitu uczestnicy bedą wpisywani na listę rezerwową , informacja kto na jakiej liście się znajduje będzie widoczna na stronie www.riverride.pl
Proszę zainteresowanych o weryfikację czy lista obejmuje wszystkich , którzy się zgłosili.
Dziękuję , przepraszam za utrudnienia.
3fun - bo quady są naszą pasją
RIVER RIDE V-gps czy radebook
czy startując w klasie adventure potrzebny jest radebook,czy też wystarczy sam gps
jestem początkujący dlatego,zadaję takię pytanie.
jestem początkujący dlatego,zadaję takię pytanie.
- Krzysztof Wronowski
- Krzysztof Wronowski
- Krzysztof Wronowski
Lista startowa zapełnia się powoli , co ciekawe większość to nowe nazwiska (co można zobaczyć po zalogowaniu się na stronę www.riverride.pl ) , halo "starzy wyjadacze" co z wami ?
Na liście zarezerwowane są "z klucza" miejsca dla 3 najleprzych zawodników z poprzedniej edycji , przypomnę w kolejności Marek Wróbel, Jacek Bujański i Artur Stoll,
z czego akces potwierdził do tej pory jedynie Marek.
Jednak stałych bywalców RR jest więcej ... a na razie na liście Was nie ma
Piaseczno , Magdalenka , Żarki , Toruń , Włocławek ... prześpicie RR , nie wierzę !
Na liście zarezerwowane są "z klucza" miejsca dla 3 najleprzych zawodników z poprzedniej edycji , przypomnę w kolejności Marek Wróbel, Jacek Bujański i Artur Stoll,
z czego akces potwierdził do tej pory jedynie Marek.
Jednak stałych bywalców RR jest więcej ... a na razie na liście Was nie ma
Piaseczno , Magdalenka , Żarki , Toruń , Włocławek ... prześpicie RR , nie wierzę !
3fun - bo quady są naszą pasją