SWAP Lucky Star
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Re: SWAP Lucky Star
z tym żółtym plastikiem to chyba pomyłka w tym momecie maja tylko czarne niebawem maja byc białe
Trauma myślę że max 1,5 tyg może uda mi sie wczesniej i możesz zawitac silnik jest dla ciebie zarezerwowany teraz zacząłem następnego jak mi sie uda to może już w połowie przyszłego tygodnia mógł bys zawitać a co to 250 czy 300 ładna sztuka flagowy kolor HONDY
Trauma myślę że max 1,5 tyg może uda mi sie wczesniej i możesz zawitac silnik jest dla ciebie zarezerwowany teraz zacząłem następnego jak mi sie uda to może już w połowie przyszłego tygodnia mógł bys zawitać a co to 250 czy 300 ładna sztuka flagowy kolor HONDY
Ostatnio zmieniony wt 14 paź, 2014 przez oolsztyniak, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Post pod postem
Powód: Post pod postem
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
- 660760239
- Quad:: Can am 1000 XMR kawasaki kfx 450 cf moto 500 long
- Imię: Damian
Mam problemy z tylni hamulcem.Gdy wciskamy hamulEC klocki się zaciskaja i nie puszczają co może być przyczyną.Czy to może być zwiazane z zaciskiem.
-
możliwe że cylinderek sie zatarł i sie blokuje należało by odkrecić zacisk ale przewodu nie odkręcaj i spróbuj wcisnąć tłoczek tylko wczesniej wykręć ta śrubę na klucz 12 żeby miał sie gdzie cofnąć ten tłoczek i zobaczysz czy chodzi i przesmaruj te prowadnice zacisku pod tymi gumkami
300 to jest okej w takim razie ja mam przyczepke w gotowosci i fajnie by bylo to ogarnac sprawnie taa ten LS ludzaco przypomina mi mojego trx :p
-
a co z wyglądem zewnętrznym jakieś modyfikacje typu Xenon itd ... nie ukrywam że to przyjemność taką lale modyfikować bo efekt końcowy jest zapierający dech w piersiach
Tak. Bedzie xenon, dystanse, no i jakis wydeszek bym chcial :p. A reszte zobaczymy jaki bedziesz mial pomysl dla mnie :p. Juz nie moge sie doczeka tego serducha od cebuli. Troche sobie pojezdzilem teraz ale no d*** nie urywa :p
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Panowie jaki xenon, jaki xenon...
To hid zenon
Lepiej leda kupić niż drut w formie hida
To hid zenon
Lepiej leda kupić niż drut w formie hida
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
-
no pewnie że hid zenon najlepsza cena na rynku i montujesz w oryginalnej lampie bez żadnych przeróbek a led jest ok ale to już osobna lampa trzeba to gdzieś przymocować a nie oszukujmy się takie gadżety to w przeprawówkach dobrze wyglądają a hid zenon rewelacyjnie się spisuje w oryginalnej lampie lsa a w dzień też z daleka widać co sprawia że wcześniej ktoś cię zauważy czyli poprawia bezpieczeństwo drivera w nocy wali aż miło
(trauma) jak przywieziesz swojego to karniesz się moim to pomoże ci przetrwać ten czas oczekiwania na swojego
(trauma) jak przywieziesz swojego to karniesz się moim to pomoże ci przetrwać ten czas oczekiwania na swojego
Ostatnio zmieniony śr 15 paź, 2014 przez oolsztyniak, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Post pod postem / poprawiono pisownie.
Powód: Post pod postem / poprawiono pisownie.
No dzieki na pewno nie odmowie przejazdzki :p ale wtedy to pewnie nie bede mogl spac do momentu az swojego odbiore :p
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Jasne, w dzień Cię widać a w nocy jeszcze bardziej, gorzej jak trafisz na kumatego policjanta, który zabierze Ci za to dowód.marcinSWAPcb500 pisze: a w dzień też z daleka widać co sprawia że wcześniej ktoś cię zauważy czyli poprawia bezpieczeństwo drivera w nocy wali aż miło
Później kumaty diagnosta zobaczy przełożony silnik i dowodu nie odda i zrobi się kłopocik.
Lepiej nie kusić losu.
Ale oczywiście każdy podchodzi do tematu indywidualnie
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son