SWAP Lucky Star
-
- Quad:: Access SP450 (CB500)
- Imię: Piotr
Re: SWAP Lucky Star
Uff... dopiero co wróciłem z trasy od Marcina. Zrzuciłem z paki lucka i... i nie mogłem się powstrzymać jak mu dałem w palnik to poszedł jak dzik po szyszkach aż się okna u sąsiadów pozapalały Może to subiektywne wrażenie ale wydaje mi się, że nawet w stosunku do 450tki moc w 500 jest wyraźnie bardziej odczuwalna Tylko będę musiał zmienić tłumiczek bo ja nie lubię takich głośnych, chociaż kumplowi się to podoba Co by nie gadać pierwsze wrażenie jak najbardziej pozytywne Tylko koniecznie muszę zainwestować w dystanse bo tego wariata nie da się utrzymać w ryzach nawet na lekkim szutrze
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
mam dojście do dystansów tych z najwyższej półki które są po 270 zł ja moge miec te same po 240 a ogólnie mam dostęp to części do wszystkich quadów w ty access jesli chodzi o plastiki to w tej cenie tylko białe i czarne reszta to jakis kosmos cenowy
Ostatnio zmieniony czw 30 paź, 2014 przez Marcin ATV SWAP Garage, łącznie zmieniany 1 raz.
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
piszesz Marcin że masz dostęp do wszystkich części to dobrze się składa bo potrzebuje wahacz dolny do lucka sprawdzałem ceny na różnych strona i chodzą po 400 - 460 zł może masz jakieś namiary gdzie by można było je dostać taniej
-
- Quad:: Access 450s
- Imię: Zbigniew
ATV-EXPERT
Jak ich zalajkujesz na fb to na pierwszy zakup dadza ci rabat. Marcin jako potentat ma pewnie staly rabat. Ogolnie polecam bo znam ich osobiscie, mieszkaja parenascie km ode mnie. Do motomaniaka tez mam rzut beretem ale on ma wiekszosc drozej.
Jak ich zalajkujesz na fb to na pierwszy zakup dadza ci rabat. Marcin jako potentat ma pewnie staly rabat. Ogolnie polecam bo znam ich osobiscie, mieszkaja parenascie km ode mnie. Do motomaniaka tez mam rzut beretem ale on ma wiekszosc drozej.
-
o kogo ja widze witam witam Adrian jak co to dryndnij do mnie jutro przypomnieć tylko do południa to ja zadzwonie do nich bo dla mnie bedzie zupełnie inna cena masz tam kolege w swoich stronach teraz, takim samym jak twój tylko biały z kędzierzyna koźla tez tak jak ty kupili lucka już gotowego po swapie . Teraz ludzie bedą myśleć że na twoim awatarze jest mój quad a to brat bliźniak mojego
Ostatnio zmieniony pt 10 paź, 2014 przez Marcin ATV SWAP Garage, łącznie zmieniany 2 razy.
-
Zibiman mowili mi o tobie chłopaki z atv expert że jest tam taki jeden co zeswapował 180 na 300 i że koszty poniosłeś takie że byś cb 500 juz miał w ramie za ten chajs i świety spokój
-
- Quad:: Access 450s
- Imię: Zbigniew
Prawda. Juz tu pisalem o tym a od ciebie chlodnice bralem. Wtopilem z tym silnikiem strasznie. Teraz pierscienie juz w nim zrobilem i jeszcze lancuszek rozrzadu do wymiany bo juz napinacza brakuje.
-
tak tak ja pamietam ciebie ale w rozmowie z chłopakami z experta z rozmowy wyszło że też sie znacie
Montował któryś z was takie coś?
http://www.quadtuner.de/dura-blue/tiefe ... -450r.html
Jak to się fachowo nazywa?
http://www.quadtuner.de/dura-blue/tiefe ... -450r.html
Jak to się fachowo nazywa?
-
Adrian1x pisze:piszesz Marcin że masz dostęp do wszystkich części to dobrze się składa bo potrzebuje wahacz dolny do lucka sprawdzałem ceny na różnych strona i chodzą po 400 - 460 zł może masz jakieś namiary gdzie by można było je dostać taniej
więc ten wachacz mogę mieć za sporo mniej niż tu piszesz dryndnij do mnie lub pisz na pw i podaj swój numer tel to sie skontaktuje i powiem ci co i jak pozdro