SWAP Lucky Star
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Re: Odp: SWAP Lucky Star
Hmm dobra cena za piaskowanie z malowaniem... napewno wejdzie w zestaw mojego swapu...
Trauma nie dygaj napewno cos znajdziesz na mazowszu[emoji6] .. i pamietaj zeby rama byla git.. reszte sie zrobi hehe!! Marcin wrzuci nowe plastiki.. pomaluje rame... pospawa wahacz itp... mowilem .. firma fest!! Od a do z.
A Marcin od ilosci napisanych postow na forum daje punktacje do znizki... moj swap juz wychodzi 78% taniej [emoji16]
Trauma nie dygaj napewno cos znajdziesz na mazowszu[emoji6] .. i pamietaj zeby rama byla git.. reszte sie zrobi hehe!! Marcin wrzuci nowe plastiki.. pomaluje rame... pospawa wahacz itp... mowilem .. firma fest!! Od a do z.
A Marcin od ilosci napisanych postow na forum daje punktacje do znizki... moj swap juz wychodzi 78% taniej [emoji16]
- Tomek_LS500cb
Re: SWAP Lucky Star
Wlasciwie to 155 postow juz jest to niestety ale moj swap wychodzi za free a do tego Marcin dorzuca jeszcze darmowy karnet na wejsciowke na tor na 5lat
[emoji12] [emoji12] [emoji12] i co ty na to??
[emoji12] [emoji12] [emoji12] i co ty na to??
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Karnet to ci mogę załatwić na spowiedź w każdy pierwszy piątek miesiąca na jasnej górze a co do ceny malowania to koszt piaskowania i malowania gołej ramy ale zdajesz sobie sprawę że w tedy trzeba go ogołocić do ostatniej śrubki nawet wahacze przednie odkręcić a potem znowu wszystko przykręcić jest multum roboty a gdyby to było takie fajne to sam bym swojego tak pomalował ale to w końcu quad jak go pomalujesz proszkowo a będziesz jeździł w terenie to tak ci to kamienie poobijają a taka farba odskakuje jak emalia kiedyś na wannie robiąc odpryski które nawet ja zamalujesz będą widoczne dla tego maluję tak jak u mnie bo jest najbardziej optymalnie a jak sobie nawet po obijasz to zwykła puchą psikasz i po wyschnięciu nie ma śladu że coś tam do psikałeś później .
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
- beben1982
- Quad:: LS 500cc
- Imię: Kamil
- Kontakt:
Wszystko trzeba rozkręcić a jak wyjdzie że coś jest do wymiany to będą kolejne koszty. Tak jak u mnie było w lewym wahaczu myślałem że wszystko było dobrze a okazało się że łożyska igiełkowe zgniły i się rozsypały.
- Tomek_LS500cb
W sumie to macie racje.. jak ostatnio zdejmowalem amory z ltr to sie zdziwilem... a wygladalo to tak...
I niespodziewane koszty.
A z tym karnetem to git... babci dam.. bedzie w niebo wzieta [emoji56]
I niespodziewane koszty.
A z tym karnetem to git... babci dam.. bedzie w niebo wzieta [emoji56]
- beben1982
- Quad:: LS 500cc
- Imię: Kamil
- Kontakt:
No to właśnie tak to u mnie wyglądało tylko w wahaczu przednim.
No niestety łożysko igiełkowe jak i wszelkie elementy które się nieustannie poruszają potrzebują ciągłego smarowania. Najlepiej dorobić kalamitki i po problemie
Ozo Drapers Squad
- Tomek_LS500cb
A z ktorej strony to kalamitke zamontowac i jak bys wpompowal smar tam jak lozysko jest zamkniete??
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
He he a propos tego malowania źle zrozumiałem kolegę 150 samo piaskowanie 300z malowaniem felgi z piaskowaniem i malowaniem też ok 300 zł
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
- Tomek_LS500cb
No teraz to bardziej realna cena bo te 150 to mi sie wydawalo bardzo atrakcyjnie[emoji16]