SWAP Lucky Star
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Re: Odp: SWAP Lucky Star
No to jeszcze sprezareczka... pistolet... i kompleksowe malowanie.. np ramy .. na kolor wskazany przez klienta.. [emoji12]
Do tego forma + wtryskarka do tworzyw sztucznych i jeszcze bedzie wytwornia plastikow
Hehe
Te pierwsze to na powaznie... drogie to raczej malo oplacalne i za duzy koszt zainwestowania w porownaniu z zyskami... ale ktoz to wie..
Do tego forma + wtryskarka do tworzyw sztucznych i jeszcze bedzie wytwornia plastikow
Hehe
Te pierwsze to na powaznie... drogie to raczej malo oplacalne i za duzy koszt zainwestowania w porownaniu z zyskami... ale ktoz to wie..
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Re: SWAP Lucky Star
Kompresor i pistolet jest w zasadzie jest wszystko co powinno poprostu nie które rzeczy zamieniłem na nowszy model i przeniosłem się 50 m obok jadę zaraz po oświetlenie do castoramy jak by ktoś sobie zażyczył to mogę mu nawet wypiaskować całą maszynę i proszkowo pomalować alu też mogę pospawać prostować felgi i wiele innych bo mam układy z gośćmi która to robią więc w zasadzie zrobić mogę prawie wszystko
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
- Tomek_LS500cb
Re: Odp: SWAP Lucky Star
Jak do wiosny bedziesz potrzebowal dodatkowego oswietlenia to daj znac... mam jeszcze kilka opraw oswietleniowych w garazu... philips ttx... troszke dlugie ok 4m.. . Ja mam 3 takie w garazu i jak je odpale to efekt jest jak w sloneczny dzien..
Mam dojscia do goscia ktory mi zalatwil kilka takich z demontazu z pewnego hipermarketu...oprawy maja rok a wymieniaja cale oswietlenie na ledy i takim sposobem kilka trafilo do mnie[emoji6]
Mam dojscia do goscia ktory mi zalatwil kilka takich z demontazu z pewnego hipermarketu...oprawy maja rok a wymieniaja cale oswietlenie na ledy i takim sposobem kilka trafilo do mnie[emoji6]
- Tomek_LS500cb
A powiedz jaki bylby koszt wypiaskowania i pomalowania proszkowo calej ramy w lucjanie
O proszę nie było mnie chwile ,a tu produkcja ruszyła. Więc muszę zagęścić ruchy. Oglądałem 2 lucki jeszcze w komisach ale to nawet szkoda pisać. W weekend wyruszam na Warszawę i okolice mam nadzieję ,że coś mi się uda kupić przyzwoitego :].
- Tomek_LS500cb
Trauma ile sztuk juz ogladales?? I powiedz czy zaden do niczego sie nie nadawal?? Przeciez to i tak do swapu idzie... czy tak technicznie zajechane i do d*** byly?
-
ok 150 zł piaskowanie ramy i malowanie w standardowych kolorach czyli np czerwony ,czarny żółty.biały może być połysk może być mat itp
Ogladalem 5 juz. 3 to byly komoletne ruiny z zawieszeniem roztelepanym i jakies rzezby. Dwa byly jako takie ale wizualnie troche slabe no i z kasa sie nie moglem dogadac. Wiem ,ze do swapa ale ja dosc pedantycznie podchodze do sprzetow wszelkiej masci. Do swapa tym bardziej musi byc ladny bo raczej na dlugo z nim sie zwiaze :p. Pluje sobie w brode strasznie.. w tamtym roku mialem pieknego lsa doposazonego w podlogi, wydech od 1000rr poprowadzony centralnie pod siedzeniem , dystanse, xenon, oslony rak... I sprzedalem bo mi sie moto zachcialo.. Ehh. Gdybym wtedy wiedzial o swapie to dzisiaj bym nie mial takiego problemu z kupbem :s
-
Nic nie bój coś znajdziesz rynek jest tym zawalony konkretnie i ciągle ktoś kupuje i sprzedaje moze kup jakiegoś nie igłę ala jak ja to mówię z potencjałem byle cena była ok ja tego białego co miałem na sprzedaż kupiłem za 4 tyś fakt włożyłem w niego 2 tyś do serii ale wyglądał jak nowy i nie kosztował nawet 6 tyś ja mam opcję na komplet plastików oryginalnych oczywiście białe lub czarne za 600zł więc jak byś znalazł coś fajnego ale plastiki dramat to tylko cenę dogadaj a plastiki założy sie nówki ramę i fele odmalujemy i będzie glanc
O widzisz jak masz opcje na te plastiki w takiej kasie to już daje mi trochę więcej możliwości. Okej. Będę miał to w takim razie na uwadze .
Zobaczę jeszcze jak wypadną te quady z Warszawki i okolic. Może akurat będzie coś sensownego.
Zobaczę jeszcze jak wypadną te quady z Warszawki i okolic. Może akurat będzie coś sensownego.