Wołomin, Kobylka, Zielonka,Rembertów
- Marcel MC
- Quad:: Suzuki Kinquad
- Imię: Marcin
Re: Wołomin, Kobylka, Zielonka,Rembertów
Lukas specjalnie dla ciebie zrobie alternatywną trasę.
A tak poważnie to ze 100 kilometrow napewno zrobimy, ale po drodze jakieś stacje bedą wiec zapasu nie ma potrzeby brać . O ktorej startujemy? Im wcześniej tym lepiej, mniej grzybiarzy w lesie będzie.
A tak poważnie to ze 100 kilometrow napewno zrobimy, ale po drodze jakieś stacje bedą wiec zapasu nie ma potrzeby brać . O ktorej startujemy? Im wcześniej tym lepiej, mniej grzybiarzy w lesie będzie.
- tomasz11
- Quad:: Honda Rincon 650
- Imię: Tomasz
Gdzie te czasy że przez 8 godzin robiło się 30-40 km i człowiek już miał dość,100 km to dla mnie trochę przy dużo i myślę i dla mnie w jeżdzie quadem nie oto chodzi. ps.jest to Moje osobiste zdanie napisane dobrowolnie nie pod przymusem
Pozdrawiam
- Rysiek
- Quad:: YamahaG700/HondaTA650
- Imię: Rysiek
tomasz11 pisze:Gdzie te czasy że przez 8 godzin robiło się 30-40 km i człowiek już miał dość,100 km to dla mnie trochę przy dużo i myślę i dla mnie w jeżdzie quadem nie oto chodzi. ps.jest to Moje osobiste zdanie napisane dobrowolnie nie pod przymusem
Moim zdaniem 100km na cały dzień jest ok zdążymy i pojeździć i potaplac się w błocie Tomku chyba Żona zakazała ci jeździć gdzie indziej niż na poligonie
Pozdrawiam Rysiek
-
- Quad:: grizzly 700
- Imię: Darek
Wnontowała gps po przekroczeniu 20km od domu załacza sie alarm i hondzia
gaśnie
A tak na powaznie fajnie jest zrobic 30km w 8 godzin ale równie fajnie jest zrobic 150km w 10 godzin.
gaśnie
A tak na powaznie fajnie jest zrobic 30km w 8 godzin ale równie fajnie jest zrobic 150km w 10 godzin.
- tomasz11
- Quad:: Honda Rincon 650
- Imię: Tomasz
Coś ostatnio nie mam ochoty na quada,tak po prostu.Ale już mi zaczyna przechodzić bo dzisiaj go odpaliłem,dokręciłem poluzowaną nakrętkę tak więc idzie ku dobremu a nawet może wyskoczę na poligonikRysiek pisze:tomasz11 pisze:Gdzie te czasy że przez 8 godzin robiło się 30-40 km i człowiek już miał dość,100 km to dla mnie trochę przy dużo i myślę i dla mnie w jeżdzie quadem nie oto chodzi. ps.jest to Moje osobiste zdanie napisane dobrowolnie nie pod przymusem
Moim zdaniem 100km na cały dzień jest ok zdążymy i pojeździć i potaplac się w błocie Tomku chyba Żona zakazała ci jeździć gdzie indziej niż na poligonie
Pozdrawiam
- Marcel MC
Pamietam że jak byliśmy u Jacka w Legionowie to przez 5 godzin zrobiliśmy chyba tylko 2 km. I to jest fajne w jeżdzeniu Quadem, zawsze masz do wyboru sporo opcji. Ogólnie teraz jest susza i błota dużo nie ma dlatego wybrałem wariant Adventure a nie Extrim. Bedzie sporo zwiedzania po leśnych duktach, chociaż jak znam życie to wszystko sie może zmienić.Po drodze może pojawić sie błoto ktore bedziemy pokonywać np 2 godziny. kwestia nastawienia - czy chcemy się meczyć czy nie
- jacolakier
- Quad:: KQ700/BF750/G700/XMR650
- Imię: Jacek
Dobrze napisane .Kwestia nastawienia
-
- Quad:: szalony kefir grizzly 700
- Imię: $ Kuba $
Panowie liczy się dobra zabawa ,zgrany squad i klimat wyjazdu a organizację trasy zostawmy Marcinowi napewno zadba o to żeby nasze maszyny wykorzystały swoje napędy i pełną moc a czy to będzie 20 czy 100 km wyjdzie w trakcie
Jacek nie lubi asfaltu i u siebie zadbał żeby opony nie dotykały smoły
Jacek nie lubi asfaltu i u siebie zadbał żeby opony nie dotykały smoły
Pozdrawiam
Kuba
Kuba
- Marcel MC
Pany
dobrze będzie, nie przejmujcie się, grunt to zabawa.
To kto jedzie i o której zaszczycicie mnie swoją obecnością?
dobrze będzie, nie przejmujcie się, grunt to zabawa.
To kto jedzie i o której zaszczycicie mnie swoją obecnością?