SWAP Lucky Star
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Re: SWAP Lucky Star
Dla mnie jest to shit sztywne nic sie nie poddają jak lekko gdzieś dojedziesz to zwykły sie podda a ten juz nie i sie złamie i są sporo cięższe ja przerabiałem ten temat w motocyklu i jestem do tego negatywnie nastawiony lepiej jakąś fajną okleinke zapodać ale jak kto tam uważa
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
- 660760239
- Quad:: Can am 1000 XMR kawasaki kfx 450 cf moto 500 long
- Imię: Damian
Chciałbym się was spytać jak zwiększyć obroty w quadzie.Ponieważ niedawno wymieniłem cylinder i tłok w swoim lucku. Przed wymianom tych części miałem 9400 obrotów a teraz mam 8400.Nie wiem co z tym zrobić. Quada kupiłem używanego i z tego co wiem to miał coś kombinowane z tłokiem na większy cos takiego a teraz jak założyłem oryginał to może mieć mniejsze obroty?
Ile wchodzi oleju do skrzyni?
Ile wchodzi oleju do skrzyni?
Rzeczywiście kupa z tymi plastikami, ja myślałem że to okleina
-
Ten żółty ls 500 nie zarejestrowany od tego kolesia ode mnie poszedł już kupił go koleś z Bełchatowa dzisiaj do mnie dzwonił wypytać o różne rzeczy i tajniki eksploatacji i łatwie mu komplet białych plastików bo już zdążył rolke zaliczyć i połamać plastiki he he mówił że go troche poniosło a jutro wypadzik z ekipą której na moich filmach nie było coś tam nakręcimy pozdro chłopaki
Ja dzisiaj byłem pośmigać z kumplem na poligonie we Winowie. zaje***** tereny, jest to były poligon i można tam śmigać ile się chce. Czasem organizowane są tam zawody [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Nqcgg3sSW5I[/youtube]
Teren jest ogromny, dla każdego coś się znajdzie.
Kumpel śmiga na LTZ i po takim terenie widać że mój Access nie ma szans. Myślę że po zimie odezwę się do ciebie Marcin.
A kombinowałeś Marcin już coś z zawieszeniem? LSy mają za twarde zawieszenie.
Teren jest ogromny, dla każdego coś się znajdzie.
Kumpel śmiga na LTZ i po takim terenie widać że mój Access nie ma szans. Myślę że po zimie odezwę się do ciebie Marcin.
A kombinowałeś Marcin już coś z zawieszeniem? LSy mają za twarde zawieszenie.
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Re: Odp: SWAP Lucky Star
No to Marcin jak najszybciej wrzucaj te filmiki...
No to kolega z Belchatowa troszke przyszalal hehe... niestety quad malo bledow wybacza.. i trzeba sie z tym liczyc.. a jak nie to trzeba liczyc ale ile nam z portfela pojdzie..
Zibi83 ja mam ten sam problem.. jak wylecialem z braciakiem na piaskownie to ja luckem sie czulem jak bym na osiolku jechal a ltr drapal pod gorki jak szalony.. niestety lucek nie grzeszy moca wiec moj tez po zimie do Marcina wedruje[emoji6] .. a wtedy bedzie zawstydzac reszte towarzystwa
No to kolega z Belchatowa troszke przyszalal hehe... niestety quad malo bledow wybacza.. i trzeba sie z tym liczyc.. a jak nie to trzeba liczyc ale ile nam z portfela pojdzie..
Zibi83 ja mam ten sam problem.. jak wylecialem z braciakiem na piaskownie to ja luckem sie czulem jak bym na osiolku jechal a ltr drapal pod gorki jak szalony.. niestety lucek nie grzeszy moca wiec moj tez po zimie do Marcina wedruje[emoji6] .. a wtedy bedzie zawstydzac reszte towarzystwa
-
Powiem ci że ja tam na zawieszenie nie narzekam mam ustawione na najbardziej miękkie i mam przesunięcie na mocowaniach przednich amorów dzięki czemu przód jest jeszcze bardziej miękki jak się przyjrzysz to zobaczysz że moje przednie amory dołem są bardziej odsunięte od sworznia a górą jest 4cm wyżej umocowany dzięki temu jest zupełnie inna charakterystyka zawieszenia jest po prostu bardziej miękkie i na dziurach nie wyrywa ci stawów łokciowych
-
No to troche polataliśmy dzisiaj co prawda tylko w siedmiu ale pogoda dopisała filmiki są ale to dopiero poniedzieli jak laptopa z naprawy odbiorę bo ostatnio mi się z piwkiem w ręce przysnęło i klawiatura do wymiany i urwałem kierownice na fajrant tuż pod licznikiem złamała się sztyca na szczęście nie całkiem tylko połową rury i powoli do kumpla dojechałem i mi spawnął ale i tak to muszę poprawić i wzmocnić po swojemu chyba za ciężki jestem
- beben1982
- Quad:: LS 500cc
- Imię: Kamil
- Kontakt:
Ale tak naprawde to te podjazdy nie wyglądają tak strasznie na filmach jak na żywo. Kilka razy nie dałem rady podjechać i musiałem lucka ściągać w dół Ale było super.
- 660760239
- Quad:: Can am 1000 XMR kawasaki kfx 450 cf moto 500 long
- Imię: Damian
Sorry że tak ciągle zadaje pytania a nie koniecznie odpowiadam na inne ale to wynika z mojego braku wiedzy.Mam kolejne pytania co do lucka.Po przejechaniu 30 km po asfalcie gdy zjechałem do domu i postawiłem quada zobczyłem kaurze oleju z silnika i gotujący się olej chłodniczy który się równiez wylewał.Co może być przyczyną?
Która śrubka w gaźniku odpowiada za zmniejszenie obrotów quada?Coraz częściej zastanawiam się nad swapem.
Proszę o odp ponieważ quad mi jest potrzebny a nie wiem co zrobić.
Która śrubka w gaźniku odpowiada za zmniejszenie obrotów quada?Coraz częściej zastanawiam się nad swapem.
Proszę o odp ponieważ quad mi jest potrzebny a nie wiem co zrobić.