SWAP Lucky Star
Re: SWAP Lucky Star
Czyli to quad Twojego kumpla tak? I on bedzie go chcial pogonic? To jak tak to nie pogardze namiarami na tego kolege
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
jak do tego czasu nic nie znajdziesz to bedzie wystawiony za jakiś czas ok miesiąca napewno
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
-
wstępnie umówiłem sie z chłopakami na niedzięlę możliwe ze będzie nas więcej niz kiedy kolwiek podobno ma być pogoda jak wszystko wypali to będzie 6 ls z silnikami cb 500 i cała chmara innych sprzętów oczywiście cos nakręcimy pozdro
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
No to z niecierpliwoscia czekamy ...
-
jak by ktos potrzebował mam ośkę tylną stan bdb od 300 cc dobrej cenie używkę cena ok 200 z przesyłką kolega chce się pozbyć bo mu leży pozdro
Jeszcze kilka wyprodukowanych ls 500 z Twojej reki i bedzie mozna organizowac jakis zlot wiekszy LS'ow
-
już by można ale namów tych co maja do mnie 300 km a jeśli by juz coś organizować to pewnie u mnie bo nikt narazie nie pochwalił się lepszym terenem
Zna ktoś może tego lsa
Chodzi mi o plastiki, fajnie wyglądają. Pisałem do gościa czy to jakaś okleina czy co, ale nie odpowiada. Też mam białego i podoba mi się taki motyw
Kod: Zaznacz cały
http://olx.pl/oferta/lucky-star-access-400-doinwestowany-pelen-strwis-CID5-ID6NcJJ.html?requestFromAd=1&message_sent=0&track[message_sent]=1&id_at=712050553
- Tomek_LS500cb
Przyjzyj sie dokladnie zdjeciom.. na niektorych widac blotniki od spodu... sa to plastiki z laminatu... mozna je dostac ma allegro za nieco ponad 600 zl za normalne w kolorze. A dodatkowa opcja czyli + ok 300zl za plastiki w jakiejs grafice czy cos takiego...
- Tomek_LS500cb
Re: Odp: SWAP Lucky Star
Tutaj widac ze spod plastuku wydlada jak zywica..
A tu masz ta aukcje o tych owiewkach...