SWAP Lucky Star
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Re: SWAP Lucky Star
Widze ze forum znowu przysiadlo z filmami.... panowie tylu was tu po swapie a zaden poza Marcinem filmow nie wrzuca... promujcie nowa marke na polskim rynku...
Pewnie nie każdy ma kamerkę żeby nagrywać, tak jak Marcin.....
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
E tam
Ostatnio zmieniony ndz 14 wrz, 2014 przez Marcin ATV SWAP Garage, łącznie zmieniany 1 raz.
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
-
Ale telefon ma każdy a każdy telefon kręci filmy dla chcącego nic trudnego
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Swieta prawda... te filmiki ktore wrzucilem ja.. wszystkie krecone telefonem byly.. co prawda to nie go pro ale zawsze cos... oatatnio probowalem nawet zostawiac tel w roznych miejscach i nagrywalem ujecia... pewnego dnia jak bede mial troche czasu to poskladam to do kupy..
Tylko żeby coś nagrać i wrzucić,to trzeba najpierw umieć brykać na takim quadzie. A co np. ja umie,jak mam go od 2 dni,chyba tylko kręcić bączki na szutrze
-
endriu dojedź do drzewa przodem i spal kapcia do wystrzału jak jeździłem kiedyś yamahą r6 to koledzy latali na kole a ja tylko żeby zabłysnąć umiałem spalić kapcia na światłach tylko mnie to drogo kosztowało bo opona szła w mgnieniu oka
-
dzisiaj miałem wogóle nie wyjerzdżać ale podjechał ziom tym czerwonym a słońce świeciło więc polataliśmy troche w koło częstochowy a śmigneliśmy z Częstochowy do Wielunia w tą i spowrotem 150 km w sumie dzisiaj ponad 200km tak od niechcenia spalanie wkońcu mogłem sprawdzić przy drogach asfaltowych i wyszło ok 5,8 -6l na 100km przy prędkościrzędu 105-110 km/h motocykl pewnien spalił by ze 4,5 ale to wkońcu quad cięższy i opory sporo większe .
- beben1982
- Quad:: LS 500cc
- Imię: Kamil
- Kontakt:
Ja też dzisiaj troche pośmigałem z kumplem on na crossie a ja na lucku. Pare kilomertów zrobiliśmy wokół zamków.
-
na przyszły tydzień się wyskoczy ekipą to coś sie tam nagra a jak sie nagra to sie cos wrzuci może chłopaki ze Zgierza wpadna do nas polatać po naszych terenach bo zapowiadali się