CF MOTO X8 w kolorze camo - jak Wam się podoba ?
-
- Quad:: był chinol a teraz szukam....
- Imię: Wojtek
Re: CF MOTO X8 w kolorze camo - jak Wam się podoba ?
a gdzie to ma być? Kurczę, mam problem z tym transportem piep...... a to naprawdę brzmi ciekawie
-
teraz trochę polatałem z "miśkami" cóż to za ekpia zakochana w swych sprzętach a, że na koniec skończyłem jak skończyłem. Satysfakcję mieli podwójną No może parę wyjątków był ale NIE LUBIE MIŚKÓW
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Quad:: CanAm 800XT - była CFka X8, Keeway 300 GTX, Honda
- Imię: Sławek
- Kontakt:
Poczekajmy czy koledzy z QB podejmą rękawicę
Zmora
www.quadowagrupapoludnie.pl
www.sqgp.pl
www.sqgp.pl
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Kontakt:
Wojtek_Szczecin pisze:teraz trochę polatałem z "miśkami" cóż to za ekpia zakochana w swych sprzętach a, że na koniec skończyłem jak skończyłem. Satysfakcję mieli podwójną No może parę wyjątków był ale NIE LUBIE MIŚKÓW
Wojtek, chyba wszyscy tak mamy chwalimy swoje... reszta to sprawa indywidualna i zależy od człowieka bufon będzie zawsze bufonem a najgorsi to tacy co Bufonieją wraz z zasobnością portfela i wydaje im się że są najważniejsi na świecie choć im słoma z butów wyłazi .
Mam takie powiedzenie kto się h..em urodził, kanarkiem nie umrze
Zmora
www.sqgp.pl
www.sqgp.pl
- sebavfr
- Quad:: Polaris sportsmen 570
- Imię: Sebastian
Jeśli 500tką można to bym przyjechał
-
seba nawet nie zadawaj takich pytań - 150 ką tez można . TU CHODZI O ZABAWĘ .
Sławek zgadzam się w 10000%
Sławek zgadzam się w 10000%
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Kontakt:
ja nie napisałem CF Moto 800 tylko CF Moto!sebavfr pisze:Jeśli 500tką można to bym przyjechał
Jestem już po rozmowie z Jaro jest jak najbardziej za... tak więc zaraz przeniosę tą dyskusję na właściwe miejsce
Zmora
www.sqgp.pl
www.sqgp.pl
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Sławek - nie napalaj się bo i tak nic z tego nie będzie
Do tego trzeba czasu żeby ludzi zorganizować do takiego wyjazdu.
Do tego trzeba czasu żeby ludzi zorganizować do takiego wyjazdu.
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Kontakt:
Łukasz,
choćby przyjechało 5 CFkowiczów to już i tak będzie wynik... poza tym ja się nie napalam. Ja tam będę czy tak czy siak.
Mój pomysł jest prosty i łatwy do realizacji gdyż praktycznie wszystko jest podane na przysłowiowym talerzu łącznie z spełnieniem warunków które kiedyś uzgadnialiśmy:
1. Mniej więcej jest to w środku Polski (pewnie że Stryków jest bardziej ale tam faktycznie wszystko trzeba było ustawiać od początku)
2. Jest to zorganizowana impreza otwarta dla zawodników jak również dla widzów - w jednym przypadku można przemieszczać się po trasie a w drugim do OSów
3. Jest zaplecze imprezowo- rekreacyjne,
4. Jest zaplecze hotelowe z możliwości dowozu busem osób z imprezy do hotelu i odwrotnie
5. Każdy ma możliwość spróbowania swoich sił w klasie ADV co jest super okazją na zobaczenia jak jest na rajdach - nie mówię że trzeba jechać po puchar...po prostu się przejechać
6. Wpisowe w tym przypadku będzie dotyczyło wyłącznie części imprezowo-spożywczej, chyba że ktoś wystartuje to wg zasad jakie się niedługo pojawią
7. Termin niby bliski ale znowu nie aż tak bardzo żeby nie można zaplanować - 25 październik......
......
8. i nie widzę możliwości żebyś nie przyjechał - bo jeśli ja potrafię dymać 600 czy 800 kilosów to tobie na 300-400 beretka nie spadnie
9. To inicjatywa oddolna przyjedzie ten kto będzie chciał - ja wiem że będzie co-najmniej 3 na CFkach
Jak napisałem, przygotuje i obrobię posta i umieszczę info w odpowiednim miejscu na forum poświęconemu Zlotom.
choćby przyjechało 5 CFkowiczów to już i tak będzie wynik... poza tym ja się nie napalam. Ja tam będę czy tak czy siak.
Mój pomysł jest prosty i łatwy do realizacji gdyż praktycznie wszystko jest podane na przysłowiowym talerzu łącznie z spełnieniem warunków które kiedyś uzgadnialiśmy:
1. Mniej więcej jest to w środku Polski (pewnie że Stryków jest bardziej ale tam faktycznie wszystko trzeba było ustawiać od początku)
2. Jest to zorganizowana impreza otwarta dla zawodników jak również dla widzów - w jednym przypadku można przemieszczać się po trasie a w drugim do OSów
3. Jest zaplecze imprezowo- rekreacyjne,
4. Jest zaplecze hotelowe z możliwości dowozu busem osób z imprezy do hotelu i odwrotnie
5. Każdy ma możliwość spróbowania swoich sił w klasie ADV co jest super okazją na zobaczenia jak jest na rajdach - nie mówię że trzeba jechać po puchar...po prostu się przejechać
6. Wpisowe w tym przypadku będzie dotyczyło wyłącznie części imprezowo-spożywczej, chyba że ktoś wystartuje to wg zasad jakie się niedługo pojawią
7. Termin niby bliski ale znowu nie aż tak bardzo żeby nie można zaplanować - 25 październik......
......
8. i nie widzę możliwości żebyś nie przyjechał - bo jeśli ja potrafię dymać 600 czy 800 kilosów to tobie na 300-400 beretka nie spadnie
9. To inicjatywa oddolna przyjedzie ten kto będzie chciał - ja wiem że będzie co-najmniej 3 na CFkach
Jak napisałem, przygotuje i obrobię posta i umieszczę info w odpowiednim miejscu na forum poświęconemu Zlotom.
Zmora
www.sqgp.pl
www.sqgp.pl
- Supriseme
- Quad:: X8, Scrambler 1000xp
- Imię: Szymon
Witajcie,
Pierwsza jazda za mna, pierwsze 50 km ale z racji tego mam kilka pytan
po pierwsze to zaniepokoila mnie kontrola oleju przy zjezdzie z gorki lub kiedy quad jest przechylony? dodam ze po przejechaniu 50 km z przerwami na ostygnecie pojawila sie ta sytuacja oczywiscie problem pojawil sie przy rozgrzanym silniku i doslownie 2 razy. Kontrolka zapala sie na chwile i po wyrownaniu gasnie.
Kolejna sprawa to quad zaczal robic sie coraz glosniejszy? Czy ktos z was mial podobne problemy ?:)
Generalnie jestem zadowolony i to baaaaardzo sorki za bledy i literowki, pisz z tele.
Pierwsza jazda za mna, pierwsze 50 km ale z racji tego mam kilka pytan
po pierwsze to zaniepokoila mnie kontrola oleju przy zjezdzie z gorki lub kiedy quad jest przechylony? dodam ze po przejechaniu 50 km z przerwami na ostygnecie pojawila sie ta sytuacja oczywiscie problem pojawil sie przy rozgrzanym silniku i doslownie 2 razy. Kontrolka zapala sie na chwile i po wyrownaniu gasnie.
Kolejna sprawa to quad zaczal robic sie coraz glosniejszy? Czy ktos z was mial podobne problemy ?:)
Generalnie jestem zadowolony i to baaaaardzo sorki za bledy i literowki, pisz z tele.