SWAP Lucky Star
- beben1982
- Quad:: LS 500cc
- Imię: Kamil
- Kontakt:
Re: SWAP Lucky Star
Jakiś tam kładłem ale nie pamiętam jakim. Podkład obojętnie jaki byle do plastiku.
- 660760239
- Quad:: Can am 1000 XMR kawasaki kfx 450 cf moto 500 long
- Imię: Damian
Marcin kiedy gotowy nowy model swapu.
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
jak będzie czas bo narazie za bardzo go nie mam a trzeba zacząć wszystko od nowa ;/ a jak rozgrzebię swojego lucjana a jeszcze zapowiają ciepło to czym wyjade czekam na odpowiedni impuls ;)i jak sie już na dobre pogoda z piepszy ale przynajmniej wiem już co za silnik wsadzę a raczej spróbuję wsadzić i narazie nie wiadomo jak to wydzie przywiozłem dziś 2 Hondy cb 500 lalki przebieg 48 tyś i 52 tyś z czego ta 52 tyś z 2001 roku aż żal je rozkręcać taka ładna silnik już zaklepany do tej 450 zatartej co pisałem drugi szuka ciała
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
-
Ostatnio zmieniony sob 13 wrz, 2014 przez Marcin ATV SWAP Garage, łącznie zmieniany 1 raz.
-
z takich cebulek pochodzą silniki nie z jakichś lumpów
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Rzeczywiscie az zal rozbierac... ale dostana nowe zycie w 4-ech kolkach...
WITAM.W piątek odebrałem mojego laka.Panowie... . Sprzęcik zaje... wszystko zrobione jak fabryka. Wczoraj zrobiłem nim jakieś 70 km,głównie asfalt i wrażenia SUPER,dlatego nie żałuje wydanej kasy . Więc zamiast wydać kupe kasy na quada z górnej półki,lepiej sprawić sobie taki spawik za o wiele mniej a wrażenia z jazdy takie same albo lepsze
Aha,jak nauczę żonke powozić tym quadem, to też przestanie marudzić o kosztach[chociaż prawdziwych nie zna ]
-
endrju69 pisze:WITAM.W piątek odebrałem mojego laka.Panowie... . Sprzęcik zaje... wszystko zrobione jak fabryka. Wczoraj zrobiłem nim jakieś 70 km,głównie asfalt i wrażenia SUPER,dlatego nie żałuje wydanej kasy . Więc zamiast wydać kupe kasy na quada z górnej półki,lepiej sprawić sobie taki spawik za o wiele mniej a wrażenia z jazdy takie same albo lepsze
Endriu swapik nie spawik hehe cieszę się że jesteś zadowolony i staram się by kazdy był
Sorki za błąd,ale byłem zaspany .Właśnie pije kawulca,a potem na laka i ogień na tłoki