SWAP Lucky Star
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Re: SWAP Lucky Star
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=jnp4ql4ilJc[/youtube]
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Re: Odp: SWAP Lucky Star
No pany naprawde pozazroscic terenow... ja niestety zakonczylem urlop i lucynka zostala w garazu do przyszlego lata [emoji30] [emoji30] [emoji30]
Ale przyszly sezon zacznie nowe zycie z logiem hondy.. chyba ze Marcin zmieni specjalizacje ...
Ale przyszly sezon zacznie nowe zycie z logiem hondy.. chyba ze Marcin zmieni specjalizacje ...
-
spoko nic nie martw chce raczej rozwinąć skrzydła
endriu69 - maszyna już prawie ukończona dzisiaj na fajrant co prawde bez plastików ale zryłem troche podwórko mieli wyśmienicie teraz trzeba go tylko ubrać i pozakładać dodatki Xenon, lampa tył, dystanse no i olej + filtr i możesz przyjeżdżać
endriu69 - maszyna już prawie ukończona dzisiaj na fajrant co prawde bez plastików ale zryłem troche podwórko mieli wyśmienicie teraz trzeba go tylko ubrać i pozakładać dodatki Xenon, lampa tył, dystanse no i olej + filtr i możesz przyjeżdżać
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Re: Odp: SWAP Lucky Star
Marcin przeslij mi na prv ile mnie wyniesie swap razem z nowymi plastikami(wszystkimi) bo moje po tym sezonie juz raczej sie do niczego nie nadaja. Do tego ksenonki. Tylnia lampa itp itd...oczywiscie wszystko pod logo hondy.... musze sie finansowo przygotowac[emoji6]
Lozyska na tyl mam a do wiosny sprobuje ogarnac jeszcze kilka drobiazgow jak przednie klamki do sorzegla i hamulca i co jeszcze tam mi sie nawinie pid reke
Lozyska na tyl mam a do wiosny sprobuje ogarnac jeszcze kilka drobiazgow jak przednie klamki do sorzegla i hamulca i co jeszcze tam mi sie nawinie pid reke
Marcin posiadasz jeszcze wydechy do lucka które są na tablicy?
Bo jestem zainteresowany
Bo jestem zainteresowany
marcin ty byłeś w bytomiu na porodówce ? to w moich okolicach ?
jeszcze mi powiec ze na batorego ?
jeszcze mi powiec ze na batorego ?
Wolę być niedoskonałą wersją samego siebie,niż idealna kopią kogoś innego .
-
Tak dokładnie na Batorego bo u nas jedyny szpital w którym była dobra porodówka oddział zlikwidowano a ten teraz obecny pożal się boże a w Bytomiu inna bajka dobrą macie porodówke i dlatego tam rodziła
-
no biały przed chwilą odiechał do Kędzierzyna Koźle i mamy następnego w szeregach to już drugi w Kędzierzynie
Marcin posiadasz wydechy do lucka??
- beben1982
- Quad:: LS 500cc
- Imię: Kamil
- Kontakt:
costigan pisałem ci na PW odczytaj wiadomość.