SWAP Lucky Star
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Re: SWAP Lucky Star
Najwięcej takich sytuacji jest jak się jeździ w grupie trzeba uważać a i tak takie rzeczy sie zdarzają ja w tamtą niedziele zrobiłem to samo przy moze 30 km/h ja wykręciłem salto a quad pojechał sam i wjechał w samchod stojący na poboczu i złamał mu zderzak musiałem gościowi 600 stówek dać na miejscu bo ogólnie nic innego się nie stało a typ nie chciał dobrowolnie oświadczenia pisać tylko policje a szkoda mi było niedzieli zmarnować chcieliśmy pojeździć wiec dałem mu tyle ile chciał tak to poszło by z polisy ale mandat i punkty na pewno w końcu moja gafa w dodatku mnie zawiało i zastrzyki na korzonki biorę ale jest jeszcze plus który to wszystko przyćmiewa Córa mi się w środę urodziła właśnie siedzę w szpitalu w Bytomiu i czekam na wypis by zabrać dziewczyny do domu
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
gratulacje niech duża rośnie
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Re: Odp: SWAP Lucky Star
no to wszystkiego dobrego i duzo zdrowka dla cory i mamusia niech do siebie tez szybko wraca[emoji480]
a ja jeszcze kroplowka... dobry film i oby do poniedzialku... moze jeszcze zdarze maszyne przepali.... a w kroplowce poprosilem zeby vervy 98 mi dodali
a ja jeszcze kroplowka... dobry film i oby do poniedzialku... moze jeszcze zdarze maszyne przepali.... a w kroplowce poprosilem zeby vervy 98 mi dodali
-
dzięki lepiej V power nitro+ 100 na tym ma lepsze kopyto sprawdzałem
-
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=rphPHsQt9Hg[/youtube]
Cześć. Nie udzielałem się wcześniej w temacie ale przeczytałem całość bardzo uważnie. I mam kilka pytań. Obecnie mam TRX 400 EX z 07r w bd stanie. Ale jak popatrzyłem na tego swapa to aż żałuję ,że sprzedałem swojego LS'a ,a nie udałem się do Ciebie z tematem. Mam takie o to pytania bo się trochę podpaliłem tematem i taki quad z silnikiem moto i zarejestrowany by mi pasował. Tylko tak. Ile czasu trwa taki kompletny swap wraz z efektem wizualnym jak ten żółty LS na xenonach? No i jaki koszt takiej zabawy to oczywiście może być na PW. Zastanawia mnie też czy w upalne dni silnik się nie przegrzewa? Bd wdzięczny za info jakbyśmy się jakoś dogadali to pewnie byłbym zainteresowany. PzdRR.
- beben1982
- Quad:: LS 500cc
- Imię: Kamil
- Kontakt:
Obecnie wszystkie te LSy co na tym ostatnim filmie są mają już xenony. A co do przegrzewajia się w upalne dni to nie ma z tym problemu latem jeździliśmy na pustyni w temp. ok 35 stopni i zero problemów.
Marcin a jak tam swap tej 450 co miałeś robić, masz już ją na stole?
Ciekaw jestem czy w ramę 450 wejdzie silnik od cebuli, bo wg katalogu części, to rama 250/300 a 450 mają inne numery katalogowe.
Wydaje się że 250 ma "większy silnik" gabarytowo ze względu na CVT.
Ciekaw jestem czy w ramę 450 wejdzie silnik od cebuli, bo wg katalogu części, to rama 250/300 a 450 mają inne numery katalogowe.
Wydaje się że 250 ma "większy silnik" gabarytowo ze względu na CVT.
A ja panowie,jak wszystko będzie gut, to w piątek odbieram swojego ls'a od Marcina z nowym serduchem