SWAP Lucky Star

Wasze doświadczenia i pytania związane z quadami Access (dawniej Lucky Star)
Zablokowany
Awatar użytkownika
Ikar
Quad:: Honda xxc
Imię: Artur

Re: SWAP Lucky Star

Post autor: Ikar » pn 01 wrz, 2014

litusss pisze:
marcinSWAPcb500 pisze:jeśli czujesz się na siłach przerabaj sam nikt ci nie broni jeśli nie masz pojęcia daj se spokój i zleć to komuś kto ma pojęcie ja chleba sam nie piekę by zaoszczedzić kupuję od piekarza rób to co umiesz zarób na to czego nie umiesz robić a nie próbuj szkłem d*** utrzeć bo dwa razy na tym stracisz juz tu tacy byli ;) pozdro
czy mi się wydaję?? albo sugerujesz żęby dać ci do przeróbki?? beszczelny CHAM jesteś
Niee no co Ty, d*** poliżesz to może z tych 4k z 3 stówki uhandlujesz :) Marcin nic tutaj nie sugeruje ani nie reklamuje od tego ma olx :D
Ozo Drapers Squad

Emhyr
Quad:: Banshee03 3502T

Post autor: Emhyr » pn 01 wrz, 2014

wreszcie ktoś zrozumiał mój punkt widzenia ;) no ale okej ja tam się nie wtrącam bawcie się dalej, przez ostatnie 20 stron tematu gryzłem się po palcach aby nic nie napisać...

zybiman nie wiem co zyskuje forum gdy jego misja mija się z celem, z założenia fora są aby sobie pomagać, no chyba że w dzisiejszych czasach pomoc wygląda tak że daj mi 4 czy 5tysi a Ci pomoge... a może to ja jestem dziwny, pewnie tak...
Ostatnio zmieniony pn 01 wrz, 2014 przez Emhyr, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Ikar

Delikatnie przesadziłeś Emhyrku, Marcin moduł wysłał chyba nieodpłatnie ?
Ozo Drapers Squad

Marcin ATV SWAP Garage
Quad:: Hulajnoga elektryczna
Imię: Marcin

Post autor: Marcin ATV SWAP Garage » pn 01 wrz, 2014

Daj komukolwiek kto ma pojęcie i nie ubliżaj po co sie łapiesz jak nie wiesz co do czego i beszczelnie tu wpadłeś ani be ani me tylko dać mu fotki z przeróbki wszechwiedzący ehmyrek niech ci powie co i jak jeszcze ci za free obrobi bo jest fajny gość i wszystko za darmo robi a jego koleszka ci poprawi też za darmo bo oni wszystko daja za darmo nawet swoje anusy :D
Ostatnio zmieniony ndz 02 lis, 2014 przez Marcin ATV SWAP Garage, łącznie zmieniany 1 raz.
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .

Awatar użytkownika
beben1982
Quad:: LS 500cc
Imię: Kamil
Kontakt:

Post autor: beben1982 » pn 01 wrz, 2014

Marcin nie ma co i się udzielać niech sobie chłopaki piszą co chcą. A to że odpowiadasz to oni dalej piszą i wszystkich wk*****.

Awatar użytkownika
Ikar

Lituss spodziewaj się niedługo wiadomości z groźbami i wyzwiskami :)

@Marcinswap - na tym forum jest zarejestrowany jeden użytkownik, który też zajmuje się quadami zawodowo. Jest on znany i szanowany w całym towarzystwie quadowym w całej Polsce. A wiesz dlaczego ? Bo on mimo wykonywanego zawodu potrafi pomóc ludziom nieodpłatnie, wysłać zdjęcia zrobić tutorial, instrukcję, zarzucić nowy ciekawy pomysł. Bo od tego jest to darmowe forum od nieodpłatnej pomocy. Nie płacz że Cię wyrzucili z ATV p, gdzie chciałeś się za darmo reklamować. Ja szanuję Twoją profesję i to że chcesz zarobić, dla mnie super sprawa że coś takiego robisz, ale reklamowanie się tutaj i tak jak napisał litusss namawianie do przeróbki u siebie jest przejawem skrajnego chamstwa i braku kultury. Ok rób coś fajnie, ale to forum jest od pomocy a nie od udzielania płatnych porad.

Jak byś nie patrzył tylko w własny reklamacyjny temacik, ale chciałbyś komuś tutaj pomóc to byś nawet wiedział o kim mówię.

A do reszty klientów Marcina - lizanie d*** powoduje rabat w wysokości 0,5% od każdego postu. *

*Rabat nie obejmuje postów krótszych niż 300 znaków.

Serdecznie pozdrawiam :D
Ozo Drapers Squad

Marcin ATV SWAP Garage

To tylko wy to tak widzicie a punkt widzenia zależy od punktu patrzenia wypatrujcie mojego banera na atv ciekawe co wtedy będziecie pisać

litusss
Quad:: yfm700

Post autor: litusss » pn 01 wrz, 2014

marcinSWAPcb500 pisze:To tylko wy to tak widzicie a punkt widzenia zależy od punktu patrzenia wypatrujcie mojego banera na atv ciekawe co wtedy będziecie pisać
miałem o tobie dobre zdanie ale się myliłem, myślałem że ludzie piszą o tobie źle ale sam się przekonałem dzisiaj jaki .... jesteś. jeśli nic nie potrafię zrobić to się mylisz a zdjęcia napewno ułatwiły by mi trochę pracy . ale znalazła się jedna dobra osoba z ATV która zupełnie za darmo wysłała mi fotki ze swojej przeróbki.

Marcin ATV SWAP Garage

Panowie lituss i emhyr to ta sama osoba frajer załozył nowe konto po by podać sie za kogos innego potrzebującego relacji ze SWAPU wiedził jaka uzyska odpowiedzi i będzie miał pożywke do awantury rozkminiłem cie siusioku :)
Ostatnio zmieniony ndz 02 lis, 2014 przez Marcin ATV SWAP Garage, łącznie zmieniany 1 raz.

Marcin ATV SWAP Garage

:|

Zablokowany

Wróć do „ACCESS / Lucky Star”