Zlot CFek ANKIETA
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Quad:: CanAm 800XT - była CFka X8, Keeway 300 GTX, Honda
- Imię: Sławek
- Kontakt:
Zlot CFek ANKIETA
Witam wszystkich użytkowników CFek,
już ponad rok temu podjęliśmy na forum pierwsze dyskusje na temat zorganizowania zlotu CFek. Jednak z różnych względów temat nie wypalił.
Obecnie nadarza się okazja w końcu zrealizować to wydarzenie jakim byłby
I OGÓLNOPOLSKI ZLOT CFek
Dzięki uprzejmości organizatorów QB3 powstał pomysł połączenia rajdu QB3 oraz zlotu użytkowników CF MOTO.
Jakie są założenia:
1. TERMIN ZLOTU to 25 październik 2014 roku
2. LOKALIZACJA to Klub IGUANA, wieś Brzozowa 23, 27-515 Tarłów, powiat opatowski, woj. świętokrzyskie.
3. ZLOT odbył by się w trakcie jednego z ciekawszych rajdów przeprawowych QB3.
4. Uczestnicy ZLOTU mieliby możliwość dokonania wyboru:
a/ zapisania się na rajd w klasie EXTREEM poprzez stronę Quadowych Bezdroży
b/ zapisania się na rajd w klasie ADVENTURE, również poprzez stronę Quadowych Bezdroży
lub
c/ kibicowaniu startującym rajderom poprzez dojazd na wybrane miejsca dla widzów
5. Jako, że będzie to zorganizowana impreza rajdowa uczestnicy ZLOTu mieliby do dyspozycji :
a/ zaplecze imprezowo - integracyjne,
b/ wyżywienie i napoje różnego rodzaju
6. Chętni na pobyt dłuższy mają możliwość zakwaterowania w hotelu niedaleko bazy rajdu jak również byłaby możliwość zorganizowania busa który przetransportowywałby zmęczonych ZLOTem i (ewentualnie rajdem) uczestników
7. Opłaty będą zależne od wybranej opcji:
a. jeśli uczestnik będzie brał udział w rajdzie to zgodnie z cennikiem rajdu
b. jeśli uczetnik będzie chciał wziąść udziął tylko w Zlocie cena zostanie podana już niedługo (jadnak będzie ona dotyczyła wyłacznie kosztów imprezy integracyjnej oraz wyżywienia
Powyższe to mój autorski pomysł i zanim podejmę się dalszej jego realizacji chciałbym poznać Waszą opinię w formie ankiety.
Proszę o jej wypełnienie co pozwoli ocenić zainteresowanie tym pomysłem.
Ze względu na możliwości czasowe i konieczność połączenia organizacji ZLOTu z organizacją QB3 zmuszony jestem dać termin ankiety tylko do dnia 5 września 2014 roku.
Warto podkreślić że jest to inicjatywa prywatna i jedynie korzystamy z możliwości administracyjno - logistycznych oferowanych przez organizatorów rajdów
Osobiście serdecznie zapraszam do udziału oraz do aktywności w zakresie ankiety. Każda sugestia też będzie mile widziana. ZLOT dotyczy wszystkich Quadów CF Moto niezależnie od pojemności i modelu pojazdu
Więcej informacji po analizie ankiety
już ponad rok temu podjęliśmy na forum pierwsze dyskusje na temat zorganizowania zlotu CFek. Jednak z różnych względów temat nie wypalił.
Obecnie nadarza się okazja w końcu zrealizować to wydarzenie jakim byłby
I OGÓLNOPOLSKI ZLOT CFek
Dzięki uprzejmości organizatorów QB3 powstał pomysł połączenia rajdu QB3 oraz zlotu użytkowników CF MOTO.
Jakie są założenia:
1. TERMIN ZLOTU to 25 październik 2014 roku
2. LOKALIZACJA to Klub IGUANA, wieś Brzozowa 23, 27-515 Tarłów, powiat opatowski, woj. świętokrzyskie.
3. ZLOT odbył by się w trakcie jednego z ciekawszych rajdów przeprawowych QB3.
4. Uczestnicy ZLOTU mieliby możliwość dokonania wyboru:
a/ zapisania się na rajd w klasie EXTREEM poprzez stronę Quadowych Bezdroży
b/ zapisania się na rajd w klasie ADVENTURE, również poprzez stronę Quadowych Bezdroży
lub
c/ kibicowaniu startującym rajderom poprzez dojazd na wybrane miejsca dla widzów
5. Jako, że będzie to zorganizowana impreza rajdowa uczestnicy ZLOTu mieliby do dyspozycji :
a/ zaplecze imprezowo - integracyjne,
b/ wyżywienie i napoje różnego rodzaju
6. Chętni na pobyt dłuższy mają możliwość zakwaterowania w hotelu niedaleko bazy rajdu jak również byłaby możliwość zorganizowania busa który przetransportowywałby zmęczonych ZLOTem i (ewentualnie rajdem) uczestników
7. Opłaty będą zależne od wybranej opcji:
a. jeśli uczestnik będzie brał udział w rajdzie to zgodnie z cennikiem rajdu
b. jeśli uczetnik będzie chciał wziąść udziął tylko w Zlocie cena zostanie podana już niedługo (jadnak będzie ona dotyczyła wyłacznie kosztów imprezy integracyjnej oraz wyżywienia
Powyższe to mój autorski pomysł i zanim podejmę się dalszej jego realizacji chciałbym poznać Waszą opinię w formie ankiety.
Proszę o jej wypełnienie co pozwoli ocenić zainteresowanie tym pomysłem.
Ze względu na możliwości czasowe i konieczność połączenia organizacji ZLOTu z organizacją QB3 zmuszony jestem dać termin ankiety tylko do dnia 5 września 2014 roku.
Warto podkreślić że jest to inicjatywa prywatna i jedynie korzystamy z możliwości administracyjno - logistycznych oferowanych przez organizatorów rajdów
Osobiście serdecznie zapraszam do udziału oraz do aktywności w zakresie ankiety. Każda sugestia też będzie mile widziana. ZLOT dotyczy wszystkich Quadów CF Moto niezależnie od pojemności i modelu pojazdu
Więcej informacji po analizie ankiety
Zmora
www.quadowagrupapoludnie.pl
www.sqgp.pl
www.sqgp.pl
- grizzly-Pń
- Quad:: cf moto , access, vinson,sportsman,G 700, yfz 450,Renegade,Scrambler 850 xp, KTM 525 xc
- Imię: Końdziu
Re: Zlot CFek ANKIETA
Pomysł bardzo mi się podoba i gdybym miał cf-kę to na pewno bym się zapisał . To znaczy na QB oczywiście jedziemy i jeden z nas startuje na X8 mocno zmodyfikowanej-myślę że wśród użytkowników Cf-Moto wzbudzi spore zainteresowanie. Mam nadzieje że ankieta wypali im nas więcej tym lepiej.
Pozdrawiam i do zobaczenia w Brzozowej.
Pozdrawiam i do zobaczenia w Brzozowej.
https://www.facebook.com/pages/Grizzly-Adventure/243391782401975
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Kontakt:
Końdziu dzięki - proszę o wsparcie bo coś CFkowicze nie wierzą w sens A jest to wg bardzo fajna okazja połączenia przyjemnego z pożytecznym, dlaczego?
1. Jest okazja się spotkać i wymienić nasze opinie o CFkach - czy się to komuś podoba czy nie to jest to obecnie najlepsza marka z Chin i ciągle się poprawiają. Niestety lokalny Importer nie wykazuje się wg mnie zbyt dużą inicjatywą a wystarczy popatrzeć co dzieje się w innych krajach - np. kto sponsoruje Hunt the Wolf, co się dzieje w Austrii, krajach nadbałtycki, Rosji że nie wspomnę o Kanadzie.
2. Pokarzmy ze jesteśmy siłą samą w sobie i że wierzymy w nasze sprzęty
3. Jest okazja zobaczenia jak wygląda rajd przeprawowy (najlepszy w Polsce i wzięcia udziału w imprezie integracyjnej w ramach której znowu można wymienić się uwagami, opiniami i doświadczeniem z innymi użytkowaniami
4. Jest również okazja - NAPRAWDĘ ZACHĘCAM! - do startu w klasie Adventure a jak ktoś chce nawet w Extreeme! - a uwierzcie - nasze Gadziny w niczym nie ustępują konkurentom! w QB2 startowało jak pamiętam 4 CFki (w klasie ADV i EXT) i wszystkie ukończyły rajd - w tym jedna 4 miejsce w klasie ADV a druga również 4 miejsce w klasie EXT.
Więc....planujcie i zapraszam w imieniu własnym i kolegów z Quadowych Bezdroży - to będzie niezapomniane spotkanie, a jak się uda możemy zrobić II ZLot już typowo w Naszym składzie CFkowiczów! Pokarzmy naszą siłę!
Cena za udział w Zlocie będzie naprawdę na każdą kieszeń w okolicach 50 zł - już niedługo podamy szczegóły!
Ja mogę tylko napisać że będę tam na pewno - będę startował w rajdzie, prawdopodobnie będzie też kolega z teamu na CF500 i też wystartuje w rajdzie, wieć...brakuje TYLKO WAS!
1. Jest okazja się spotkać i wymienić nasze opinie o CFkach - czy się to komuś podoba czy nie to jest to obecnie najlepsza marka z Chin i ciągle się poprawiają. Niestety lokalny Importer nie wykazuje się wg mnie zbyt dużą inicjatywą a wystarczy popatrzeć co dzieje się w innych krajach - np. kto sponsoruje Hunt the Wolf, co się dzieje w Austrii, krajach nadbałtycki, Rosji że nie wspomnę o Kanadzie.
2. Pokarzmy ze jesteśmy siłą samą w sobie i że wierzymy w nasze sprzęty
3. Jest okazja zobaczenia jak wygląda rajd przeprawowy (najlepszy w Polsce i wzięcia udziału w imprezie integracyjnej w ramach której znowu można wymienić się uwagami, opiniami i doświadczeniem z innymi użytkowaniami
4. Jest również okazja - NAPRAWDĘ ZACHĘCAM! - do startu w klasie Adventure a jak ktoś chce nawet w Extreeme! - a uwierzcie - nasze Gadziny w niczym nie ustępują konkurentom! w QB2 startowało jak pamiętam 4 CFki (w klasie ADV i EXT) i wszystkie ukończyły rajd - w tym jedna 4 miejsce w klasie ADV a druga również 4 miejsce w klasie EXT.
Więc....planujcie i zapraszam w imieniu własnym i kolegów z Quadowych Bezdroży - to będzie niezapomniane spotkanie, a jak się uda możemy zrobić II ZLot już typowo w Naszym składzie CFkowiczów! Pokarzmy naszą siłę!
Cena za udział w Zlocie będzie naprawdę na każdą kieszeń w okolicach 50 zł - już niedługo podamy szczegóły!
Ja mogę tylko napisać że będę tam na pewno - będę startował w rajdzie, prawdopodobnie będzie też kolega z teamu na CF500 i też wystartuje w rajdzie, wieć...brakuje TYLKO WAS!
Zmora
www.sqgp.pl
www.sqgp.pl
- LATAJĄCY ARTEK
- Quad:: CF MOTO x8
- Imię: ARTEK
Witam kolegów . No i co , co jest zwami gdzie Ci cf-kowicze ja wiem że myślicie o ten z Kielc to ma blisko i namawia na zlot... muszę Was zasmucić nie...jak by taka impreza była w Legnicy to na pewno bym przyjechał . Zachęcam Was bo to super spotkać się w gronie cf-ek i ich właścicieli powymieniać się doświadczeniem i spostrzeżeniami , poznać się osobiście może coś podpatrzeć u kolegi itd. Pomijając fakt że przy okazji można wziąć udział w super rajdzie jakim są QB 3 okolice Bałtowa w Świętokrzyskim . Jeszcze raz namawiam Was na udział w tym zlocie gwarantuje super okolice i na pewno pogodę . Nara Ps. a ten pan z Olsztyna dlaczego ankiety nie klikną ?
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Kontakt:
Mogę więc już oficjalnie napisać o rajdzie w ramach którego chcę zorganizować ZLOT CFek!
http://quadzik.pl/forum/post121153.html#p121153
Zapraszam Was do udziału w Ankiecie! Przykre że tylko 4 osoby zechciały się wogóle wypowiedzieć.
Niezależnie od powyższego ja jadę, wystartuję i mam nadzieję że więcej CFkowiczów dołączy.
http://quadzik.pl/forum/post121153.html#p121153
Zapraszam Was do udziału w Ankiecie! Przykre że tylko 4 osoby zechciały się wogóle wypowiedzieć.
Niezależnie od powyższego ja jadę, wystartuję i mam nadzieję że więcej CFkowiczów dołączy.
Zmora
www.sqgp.pl
www.sqgp.pl
- LATAJĄCY ARTEK
- Quad:: CF MOTO x8
- Imię: ARTEK
No to z kierowniczkiem Slawkiem jest nas dwóch. Czekamy na więcej.
-
- Quad:: renegade 570 xxc , był cf x8 ,cf 500 , lucky star 400shineray 250-9c
- Imię: Wojtek
U mnie jest problem z transportem gada, także mnie raczej nie będzie.
- Supriseme
- Quad:: X8, Scrambler 1000xp
- Imię: Szymon
Importer calkowicie olewa promo w terenie? Moze warto z nimi porozmawiac?:)
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Kontakt:
no tego jeszcze nie było żebym ja chodził za nimi... jak się wkur...to będę im robił czarny PR
Zmora
www.sqgp.pl
www.sqgp.pl
- Supriseme
- Quad:: X8, Scrambler 1000xp
- Imię: Szymon
Wy nie zaproponujecie, oni sie nie domysla ... reszte znacieZmora1966 pisze:no tego jeszcze nie było żebym ja chodził za nimi... jak się wkur...to będę im robił czarny PR