Witam zakup quada co wybrać
- areczek1975
- Quad:: kawasaki brute force 750
- Imię: arek
Witam zakup quada co wybrać
Witam jestem na zakupie quada mam na tę zabawkę przeznaczone 25tys zł myślę nad trzema modelami bombardier 800 yamaha grizzly 700 lub kawasaki brute force 750 dodam że miałem brutala 750 i fajnie się tym śmigało żadnych awarii może dlatego że kupiłem prawie nowego quad potrzebny mi przede wszystkim do odśnieżania (1000 metrów parkingu przed sklepem a łopatą troszkę ciężko) a latem wiadomo wyskoczyć gdzieś nad wodę poszaleć troszkę proszę więc o pomoc
- DKfan
- Quad:: Smark 200,MXU500i IRS,KingKaczka 750, Koczkodan 800X, XXC, R850XXC
- Imię: Jacek
Re: Witam zakup quada co wybrać
Zostałbym przy Brutku, najłatwiej kupić w dobrym stanie, fajna moc i dużo fajnych rozwiązań np. żeby wymienić uszczelniacze wału w Brutku wystarczy 2 h bo nie trzeba odkręcać mostu, daje się wyjąć wał bez demontażu jakichkolwiek innych części., blokada mostu również jest fajna bo działa na zasadzie sprzęgła, a nie siłownika który może ale nie musi działać. Bombardiera za tą cenę trudno dostać w dobrym stanie, Grizzly każdy chce kupić więc też ciężko o dobre egzemplarze. Ja stawiam na BF750
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad
M&M sQuad
- areczek1975
Dzięki kolego i chyba tak zrobię poszukam dłużej i na pewno znajdę jakąś kawę w dobrym stanie a może wiesz kto chce sprzedać brutka w dobrym stanie pozdrawiam Arek
- DKfan
- Quad:: Smark 200,MXU500i IRS,KingKaczka 750, Koczkodan 800X, XXC, R850XXC
- Imię: Jacek
Znam kogoś kto będzie sprzedawał pedantycznie utrzymanego brutka ale dopiero na wiosnę przyszłego roku.
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad
M&M sQuad
- areczek1975
Witam to szkoda bo ja potrzebuje maszynę już na tą zimę ale dzięki za wiadomość pozdrawiam