Wołomin, Kobylka, Zielonka,Rembertów
- Marcel MC
- Quad:: Suzuki Kinquad
- Imię: Marcin
Re: Wołomin, Kobylka, Zielonka,Rembertów
Chłopaki podsumujmy,na razie jest nas pięciu:
Grzecho, Darek, Rysiek,Lukas, Marcin - czekam do końca tygodnia i rezerwuję domek. CZEKAM RÓWNIEŻ NA ZGŁOSZENIA POZOSTAŁYCH, RUSZCIE d***... Dzwoniłem już do ośrodka we wrześniu nie powinno być problemu z miejscami, a i w tym terminie pogoda powinna być super. Jak popada to będzie niezły Meksyk. Gadałem też z Wojtkiem z Wyszkowa (Suzuki Kingquad ) i raczej też się wybiera.
Logistyka:
Możemy wyruszyć wspólnie albo każdy indywidualnie, razem pewnie było by weselej. Jeśli o mnie chodzi to najwcześniej mogę wyruszyć o 15-tej ( przed korkami ) bo w czwartek zamierzam jeszcze iść do pracy, czas podróży to 6 godzin. Dolatujemy na 21, logujemy się w pokojach, otwieramy browar i modlimy o deszcz w nocy. Ośrodek jest pięknie położony nad samym Sanem, myślę że wszystkim powinno się podobać.
DLA NIEZDECYDOWANYCH KOLEJNA FOTA MOTYWUJĄCO - ZACHĘCAJĄCA. Mycie quada w rzece która 2 godziny wcześniej była malutkim strumykiem.
Grzecho, Darek, Rysiek,Lukas, Marcin - czekam do końca tygodnia i rezerwuję domek. CZEKAM RÓWNIEŻ NA ZGŁOSZENIA POZOSTAŁYCH, RUSZCIE d***... Dzwoniłem już do ośrodka we wrześniu nie powinno być problemu z miejscami, a i w tym terminie pogoda powinna być super. Jak popada to będzie niezły Meksyk. Gadałem też z Wojtkiem z Wyszkowa (Suzuki Kingquad ) i raczej też się wybiera.
Logistyka:
Możemy wyruszyć wspólnie albo każdy indywidualnie, razem pewnie było by weselej. Jeśli o mnie chodzi to najwcześniej mogę wyruszyć o 15-tej ( przed korkami ) bo w czwartek zamierzam jeszcze iść do pracy, czas podróży to 6 godzin. Dolatujemy na 21, logujemy się w pokojach, otwieramy browar i modlimy o deszcz w nocy. Ośrodek jest pięknie położony nad samym Sanem, myślę że wszystkim powinno się podobać.
DLA NIEZDECYDOWANYCH KOLEJNA FOTA MOTYWUJĄCO - ZACHĘCAJĄCA. Mycie quada w rzece która 2 godziny wcześniej była malutkim strumykiem.
- jacolakier
- Quad:: KQ700/BF750/G700/XMR650
- Imię: Jacek
Ja też jadę, prawdopodobnie z żoną i dziećmi. Gadałem z Krzychem i też, jeśli ma jechać to z rodziną. Może jeszcze pojedzie koleżanka żony. Może Wy też zabierzecie swoje rodziny? Może być fajnie:)
tak jak jacek pisze ja chetnie z zona moze jakas impreza integracyjna
Ostatnio zmieniony czw 21 sie, 2014 przez nikus_22, łącznie zmieniany 1 raz.
pozdrowienia
kto chętny na niedziele na poligon
Ostatnio zmieniony czw 21 sie, 2014 przez nikus_22, łącznie zmieniany 1 raz.
pozdrowienia
- Marcel MC
Panowie luzik z żonami czy bez, jak kto woli. Ja swojej raczej nie wezmę. Generalnie jak już ogarniemy temat odnośnie składu to musimy tylko ustalić czy rewrwujecie indywidualnie pokoje czy ja mam załatwiać temat.
Na dzień dzisiejszy wyglada że jest 8 chętnych.
Na dzień dzisiejszy wyglada że jest 8 chętnych.
- Marcel MC
Ja niestety w niedzielę nie dam rady. Trzeba sobie zasłużyć u żony żeby puściła w Bieszczady.
- SOKOLIK
- Quad:: OUTLANDER XTP 1OOO
- Imię: GRZESIEK
JA TAK SAMO ODPADAM WEEKEND MAM PRACUJĄCY NA TIR-ACH
Ja chetnie w niedziele bym sie przyłączył
- jacolakier
- Quad:: KQ700/BF750/G700/XMR650
- Imię: Jacek
wodery brać czy pełna rekreacja