Wołomin, Kobylka, Zielonka,Rembertów
- SOKOLIK
- Quad:: OUTLANDER XTP 1OOO
- Imię: GRZESIEK
Re: Wołomin, Kobylka, Zielonka,Rembertów
PANY JA TAM BYŁ DROGA TO TRAGIEDJA 6-7 TRZEBA JECHAĆ
- SOKOLIK
WYJAZD DZISIEJSZY 5+ TROCHE MAŁO ASFALTU JACEKU POSTARAŁEŚ SIĘ BAGNA PO JAJCA WODA PO CYC ,AKIPA ZGRANA FILMU ANI FOTEK NIE BĘDZE BO KAMERZYSTA DOSTAŁ URLOP BEZ PŁATNY
- Marcel MC
- Quad:: Suzuki Kinquad
- Imię: Marcin
Byłem tam trzy razy, czas dojazdu to jakieś 5-6 godzin, droga jest całkiem przyzwoita.SOKOLIK pisze:PANY JA TAM BYŁ DROGA TO TRAGIEDJA 6-7 TRZEBA JECHAĆ
Jeśli o mnie chodzi to najlepszy termin to 12-14/09/2014. Najlepiej było by wyruszyć w czwartek po południu, dolatujemy około godziny 22, logujemy się w pokojach, rano śniadanko i w trasę. Wyjazd w piątek to chyba nie najlepszy pomysł. Zanim dojedziemy, rozlokujemy się co cały dzień zleci. My zawsze jeździliśmy w czwartek. A zapewniam, że tam jest gdzie jeździć. W niedziele to już tylko powrót bez jeżdżenia Quadem.
Koszty: jak się zbierze z 8 osób to wynajmujemy cały domek i wtedy na osobę za 3 doby wychodziło około 100pln. W ośrodku dają też dobre i tanie śniadania.
Marcin
- Rysiek
- Quad:: YamahaG700/HondaTA650
- Imię: Rysiek
Marcel MC pisze:Byłem tam trzy razy, czas dojazdu to jakieś 5-6 godzin, droga jest całkiem przyzwoita.SOKOLIK pisze:PANY JA TAM BYŁ DROGA TO TRAGIEDJA 6-7 TRZEBA JECHAĆ
Jeśli o mnie chodzi to najlepszy termin to 12-14/09/2014. Najlepiej było by wyruszyć w czwartek po południu, dolatujemy około godziny 22, logujemy się w pokojach, rano śniadanko i w trasę. Wyjazd w piątek to chyba nie najlepszy pomysł. Zanim dojedziemy, rozlokujemy się co cały dzień zleci. My zawsze jeździliśmy w czwartek. A zapewniam, że tam jest gdzie jeździć. W niedziele to już tylko powrót bez jeżdżenia Quadem.
Koszty: jak się zbierze z 8 osób to wynajmujemy cały domek i wtedy na osobę za 3 doby wychodziło około 100pln. W ośrodku dają też dobre i tanie śniadania.
Marcin
Mi 12-14 września pasuje jak najbardziej i oczywiście uważam że wyjazd w czwartek po południu to jedyne rozsądne rozwiązanie, bo inaczej trzeba by wracać w poniedziałek... a przecież chyba chcemy pojeździć 2 dni bo wyjazd tyle kilometrów na 1 dzień niema wcale sensu.
Decydujące się i piszcie czy wam pasuje termin bo to juz trzeba dzwonić i rezerwować.
Pozdrawiam Rysiek
- Marcel MC
- Quad:: Suzuki Kinquad
- Imię: Marcin
Tak na zachętę przesyłam parę fotek z Bieszczad
- SOKOLIK
hehe i ja tam byłem i teraz tak samo się pisze
- Lukas82
- Quad:: XMR
- Imię: Łukasz
Możemy jechać jestem za muszę tylko urlop sobie wypisać u żony.
-
- Quad:: grizzly 700
- Imię: Darek
zaje***** Marcin byłeś widziałeś masz doświadczenie 11 popołudniu myślę że jest o.k potwierdzmy kto ma jechać i trzeba dzialac
Widze że wreszcie Bieszczady to fakt jest tam gdzie polatać
Byłem dwa razy w Baligrodzie na Bieszczadach dla wszystkich było pięknie domki super z kominkiem wrzesień najlepsza pora na taki wypad sporo błota
Dajcie namiar gdzie dokładnie jedziecie to bym się podłączył
Byłem dwa razy w Baligrodzie na Bieszczadach dla wszystkich było pięknie domki super z kominkiem wrzesień najlepsza pora na taki wypad sporo błota
Dajcie namiar gdzie dokładnie jedziecie to bym się podłączył
- Rysiek
- Quad:: YamahaG700/HondaTA650
- Imię: Rysiek
Karlos wszystko masz w postach tu nieco wyżej (na poprzedniej stronie w poście Macela)z linkem do miejsca docelowego włącznie.
Ja potwierdzam termin mi pasuje jak coś to jestem chętny na 100%
Ja potwierdzam termin mi pasuje jak coś to jestem chętny na 100%
Pozdrawiam Rysiek