Oooo Łukasz z nową siłą reaktywował się po wakacjach. Nie wiem czy zauważyłeś ale to nie temat o skąpanej w blasku boskości CF Moto ale o Accesie który nie całkiem nawet z Chin pochodzi.
Łukasz o Accesie wiesz tyle co my albo nawet mniej (bo ja na nim jechałem), ale lobbujesz chińskie produkty z uporem godnym lepszej sprawy. To już niestety zakrawa na aberrację, za chwilę zaczniesz polecać chińskie samochody i i quady z silnikiem GY6.
Acces jeździ bardzo fajnie, do przeprawy jest o wiele lepszy niż CF Moto, jakościowo być może też. Jednak nie zmienia to faktu że to quad mało znany więc mocno straci na wartości przy odsprzedaży, a co więcej importer ma problem z zapewnieniem dostępu do niektórych części na bieżąco natomiast zamienników brak.
Biorąc pod uwagę wysokość utraty wartości bardziej opłaca się kupić produkt renomowanego producenta z Japonii czy USA
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad