Ramowy program Zlotu w Drezdenku w dniu 20.10.2007
Miejsce: Park Harcerza
8:00-9:00 Przyjmowanie zgłoszeń (obowiązkowo dowód rejestracyjny i ubezpieczenie OC)
9:00 Wyjazd nma start honorwy (centrum miasta Plac Wileński)
ok 9:30 Start pierwszego zawodnika
ok. 13 przerwa na grochówkę
ok 18:00 zakończenie zlotu (ognisko,prosiak i inne atrakcje
Koleżanki i koledzy
20 października 2007 roku przy współudziale Automobilklubu Gorzowskiego organizujemy kolejny ZLOT POJAZDÓW TERENOWYCH w DREZDENKU. Będzie on inny od poprzednich, jest to X zlot o oznakowaniu na 9/1 ponieważ ten X jubileuszowy chcemy zorganizować w przyszłym roku. Ten zlot zakończy sezon 2007 w Drezdenku.
Przygotowaliśmy dla was jeden odcinek o długości ok 5 km o dość znacznym stopniu trudności (góreczki, trawa, błota) x2 a może x3 o tym zadecyduje kierownictwo zlotu. Żeby się nie nudzić w kolejce do startu będziecie mogli sprawdzić swoje maszyny na odcinku błotnym, który na ostatnim zlocie okazał się nieprzejezdny. Pamiętajcie PASY BEZPIECZEŃSTWA i KASKI obowiązkowe.
Spotkamy się jak zwykle w Parku Harcerza, czekamy od godz. 8:00 do 9:00. Start honoroy w centrum miasta. Wpisowe 100 zł w tym grochówka i pieczone prosie. Katering jak zwykle zabezpiecza Wioletta.
Jeżeli jedziesz z daleka to możesz się spóźnić, sekretariat zlotu będzie czynny do 11:00
Na naszych terenach w przyszłym roku planujemy zorganizować Runde Mistrzostw Polski. Zapraszamy. Tel kontaktowy 604 511 709- Janek
Przepraszamy, że nie zorganizujemy przeprawówki, ale już teraz przygotowujemy wspaniałą przeprawę na wiosnę 2008.
Zapraszamy wszystkie quady, wiemy że termin nie jest zbyt ciekawy ponieważ są inne prestiżowe rajdy typu Gryf czy RRV
Drezdenko 20 październik -9/1 - ośki
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
Drezdenko 20 październik -9/1 - ośki
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
ja "walczylem" o to zeby zlot nie byl miedzy 20 a 30 bo wiem ze nie przyjedzie Shogun, Iras61 etc ..... poniewaz sa rajdy wiekszego formatu typu gryf ...
ale spokojnie ten rajdzik to ma byc glownie takie spotkanie i troche frajdy w jezdzie(tej tez nie zabraknie:D)... organizator wie ze na tym zlocie nie pojawi sie zbyt duzo ekip (czyt. zly czas zla data)
i planuje 2 dniowy EXTREMALNY zlot w wiosne (X edycja) !
moze spotkamy sie w listopadzie na jakiejs ustawce (wiadomo sprzetem bede odstawal:P ale nie dam sie ) hehe pozdro dla quadomaniakow:)
ale spokojnie ten rajdzik to ma byc glownie takie spotkanie i troche frajdy w jezdzie(tej tez nie zabraknie:D)... organizator wie ze na tym zlocie nie pojawi sie zbyt duzo ekip (czyt. zly czas zla data)
i planuje 2 dniowy EXTREMALNY zlot w wiosne (X edycja) !
moze spotkamy sie w listopadzie na jakiejs ustawce (wiadomo sprzetem bede odstawal:P ale nie dam sie ) hehe pozdro dla quadomaniakow:)
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.