SWAP Lucky Star
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Re: SWAP Lucky Star
Wszyscy wiemy o kogo chodzi... ale nie bedziemy tego glosno mowic... jak to mowia ..przyszla koza do woza
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Tomek ja nie wiem kto to on na olx mi zadawał pytania żebym mu powiedział co i jak przerabiałem jak powiedziałem że jak chce to niech przyprowadzi to wtedy mi zaczął jechać zniesmaczony że mu nie powiedziałem aż go zablokowałem na olx to smsy zaczął pisać a jak dalej ignorowałem to wkońcu zadzwonił z proźbą żeby mu to dokończyć bo on już cytuję nie ma siły i jeszcze uchwyt zacisku dorobić i reszte w całość poskładać .
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
- Tomek_LS500cb
No to milej zabawy z puzlami... dlatego ja sam sie za to nie zabieram bo predzej czy pozniej bym szukal ratunku aby to dokonczyc... niech zrobi to ktos co sie na tym zna;)
-
może zna jak zna bo nie jeden ma spore pojęcie o mechanice ale też praktyka bo jak się robi cos pierwszy raz to pewnym sukcesu być nie można , dopiero jak sie temat wałkuje to z czasem można się zbliżyć do fabryki
- Tomek_LS500cb
To wlasnie mialem na mysli... ja tez kiedys... dawno temu... skonczylem technikum samochosowe i pojecie o mechanice mam.. jakis czas pracowalem jako mechanik rowniez...ale z braku praktyki przez ostatnie lata np za wymiane rozrzadu bym sie nie zabral. A jak mowia... trening czyni mistrza i zawsze jak robisz cos pierwszy raz to moze nie wyjsc. W zadnym badz razie nie neguje wyboru kolegi ktory zdecydowal sie na przyprowadzenie maszyny do ciebie. Brawa za odwage sie naleza za probe i przyznanie sie do poraszki
-
A ja bym miał honor i zawziął bym się i zrobił sam ! teraz to ja na niego będę patrzył z góry a on będzie sie czuł źle że tak nisko poleciały jego morale ale to tylko mówie co ja bym zrobił na jego miejscu napewno bym sie nie poniżał prosząć kogoś o pomoc komu pojechałem . a ja mam metode na takich chciał zaoszczędzić to teraz straci sam wiesz jak sie z takim postępuje
- beben1982
- Quad:: LS 500cc
- Imię: Kamil
- Kontakt:
Jak by ktoś by był zainteresowany sprzedam wyciągarkę Dragon Winch z całym zestawem. Więcej informacji na priv.
- beben1982
- Kontakt:
Naprawa w końcu ruszyła.
- Tomek_LS500cb
No w koncu... i co wszystko ze swojej kieszeni idzie??
- beben1982
- Kontakt:
Póki co to tak ale fotki po wypadkowe porobiłem i na policji też takie fotki mają jak był po wypadku.
Szczęście że rama jest nie ruszona tylko wahacz dolny ale udało mi się go kupić w rozsądnych pieniądzach. Ale jeszcze dochodzi oś nowa tylnia bo tej starej się nie da tak dobrze wyprostować.
Szczęście że rama jest nie ruszona tylko wahacz dolny ale udało mi się go kupić w rozsądnych pieniądzach. Ale jeszcze dochodzi oś nowa tylnia bo tej starej się nie da tak dobrze wyprostować.