SWAP Lucky Star
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Re: SWAP Lucky Star
Ale tam przelaczniczkow ... swiatelek... itp itd....
Ok fotki sa to teraz opis dawaj co to wszystko jest... niektore od ledow przelaczniki a reszta??bo tam troszke tego jest...
Czarek powiedz jeszcze jedna...bo jak dobrze pamietam to chyba ty cos pisales o przeprogramowaniu mapy zaplonu... czy cos z tym robiles?? Poszerzenie tylnich blotnikow bardzo urzyteczna sprawa;) tylko troszke wizualnie psuje linie... reszta 5+... gratulacje i czekam na szerszy opis tych wszystkich zabaweczek... acha widzialem jeszcze podgrzewany kciuk chyba i kierunki w lusterkach jak sie nie myle..
Ok fotki sa to teraz opis dawaj co to wszystko jest... niektore od ledow przelaczniki a reszta??bo tam troszke tego jest...
Czarek powiedz jeszcze jedna...bo jak dobrze pamietam to chyba ty cos pisales o przeprogramowaniu mapy zaplonu... czy cos z tym robiles?? Poszerzenie tylnich blotnikow bardzo urzyteczna sprawa;) tylko troszke wizualnie psuje linie... reszta 5+... gratulacje i czekam na szerszy opis tych wszystkich zabaweczek... acha widzialem jeszcze podgrzewany kciuk chyba i kierunki w lusterkach jak sie nie myle..
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
z tego co pamietam to ma podgrzewane manetki , siedzenie, kurtkę , wkładki w butach , duży GPS ledowe jupitery czujnik dzwiekowy zaciągniętego ręcznego i wiele innych;D
Ostatnio zmieniony ndz 02 lis, 2014 przez Marcin ATV SWAP Garage, łącznie zmieniany 1 raz.
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
- Tomek_LS500cb
Hehe dobre... A te diody do lusterek przyczepione to???
- Tomek_LS500cb
Pytanie... moze glupie... ale nie jestem pewien... czy takie zwylke ledy co mozna kupis w tasmie na metry potrzebuja jakiegos transformatorka...zasilacza zeby podpiac pod instalacje 12v czy bedzie dzialac pozposrednio??
-
musi się sam czarek13 wypowiedzieć bo widzę że mu trochę gadżetów przybyło od czasu kiedy robiłem mu swapa
W weekend, a może jutro wszystko po kolei opiszę co jest do czego i po co. Dzisiaj miałem ciężki dzień i oczy mi się już kleją więc "udaję się na spoczynek" czyli w "kimonko".
Jeśli chodzi o te ledy, o które pytał Tomek_LS300 to są i takie i takie. Z tego co pamiętam to można kupić takie, które są na 12V, proponuję po "Allegrować" - tam jest tego mnóstwo.
Jeśli chodzi o te ledy, o które pytał Tomek_LS300 to są i takie i takie. Z tego co pamiętam to można kupić takie, które są na 12V, proponuję po "Allegrować" - tam jest tego mnóstwo.
- Gruszkin8804
- Quad:: Lucyfer
- Imię: Łukasz
heheh no Lechu grubo pojechałeś...
-
podobno ten Quad robi l***** za sprawą naciśnięcia guzika ukrytego pod siedzeniem oczywiście żart
- Tomek_LS500cb
Hehe
-
w poniedziałek przyjedzie do mnie ls ze swapowany na cb 500 przez właściciela żeby mu dokończyć bo myślał ze to prościejsza sprawa i poddał sie przy gaźnikach i zbiorniku paliwa najpierw mnie zwyzywał że mu nie chce powiedzieć co i jak aż poszła ostra wymiana zdań a tu wczoraj dzwoni jak by nigdy nic i prosi żeby mu skończyć bo nie ma już siły się z tym mordować nakręcę filmik prezentujący jego dzieło będzie porównanie dla tych co myślą że to takie proste i co znaczy jakość i estetyka wykonania . Oczywiście chłopak pozastanie incognito .