SWAP Lucky Star
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Re: SWAP Lucky Star
atlantis witamy cię tutaj jest tu paru do odstrzału ale gdzie ich nie ma też zauważyłem że temat znikł ale Tomek jeszcze zdążył im pojechać hehe ;D pies ich s***** apropos zaraz zapodam filmik z ukończonym 21 lucianem z Wawy jutro jeszcze tylko olej i filtr wymienie i do odbioru
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
-
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=iRL49dI0880[/youtube]
-
właśnie dostałem cyne że lech 06 a tutaj czarek13 doda dziś zdjęcia swojego krążownika
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Czekamy czekamy
- beben1982
- Quad:: LS 500cc
- Imię: Kamil
- Kontakt:
Tak czekamy kiedy Lechu wstawi fotki swojego krążownika
Witam Was, mnie nie wywalili, sam się przeniosłem, bo temat, od początku, mnie interesował. Podzielam Wasze zdanie!
Wiem "nauczycielu"....Ikar pisze:Kolego przypomnę że na pewnych forach oraz również tym obowiązuje regulamin. Jakoś niespecjalnie mnie dziwi że wywalili Cię z tak "błahego" powodu z tamtego forum
Tak czy siak tutaj też obowiązują pewne zasady etyki i kultury słowa zdecydowanie mniej rygorystyczne niż na forum ATV... Ja wiem że pewnym osobom to lata ale starajcie się chociaż zachować pewien poziom wypowiedzi.
Pozdrawiam.
Witam wszystkich, sam zastanawiam się nad tą przeróbką, ale ten wsteczny....wymyśl jakiś patent, please
Witam,
Tak jak obiecałem załączam parę fotek mojego "potworka". Sorry, że 1-2 zdjęcia trochę nie ostre ale widocznie za mocno ściskałem kierownicę i potem ręka mi poleciała
Tak jak obiecałem załączam parę fotek mojego "potworka". Sorry, że 1-2 zdjęcia trochę nie ostre ale widocznie za mocno ściskałem kierownicę i potem ręka mi poleciała
-
pewnie jak bym miał z tym wstecznym taki problem jak ty to bym coś wymyślił mam w głowie pewien zamysł ale mnie tego wstecznego nie brakuje aż tak by w to brnąć bo to wiąże sie z dodatkowymi kosztami i udziwnieniami przy konstrukcji pozatym napewno ten wsteczny nie był by taki efektywny jak to ma miejsce w oryginalnym silniku ze wstecznym tylko tak by powiedzmy na wmiare twardym i płaskim cofnąc 2 metry do tyłu ale jak zakopiesz się w terenie to raczej on by egzaminu nie zdał bo myślałem nad eklektrycznym opuszczanym zazębieniu do łańcucha z załączaniem jak wyciągarkę przy kierownicy cofać by cofał ale pewnie mega powoli bo szybsze przełożenie nie dało by rady z taką masą i takim akumulatorem
Ostatnio zmieniony pt 01 sie, 2014 przez Marcin ATV SWAP Garage, łącznie zmieniany 1 raz.
-
i co panowie mówiłem że takiego cuda to jeszcze nie widzieliście