SWAP Lucky Star
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Re: SWAP Lucky Star
Czarek!!!!!!!!!gdzie jestes????
- Tomek_LS500cb
Troszku sie domyslam.... ale poczekam z tym o czym mysle.... na atv czytalem o planach ale nie jestem pewien czy to bedzie to...
- Tomek_LS500cb
Marcin a ty juz to widziales??
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
ja widziałem wczesniejszą wersię ale teraz to podobno kosmodrom
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
- Tomek_LS500cb
Re: Odp: SWAP Lucky Star
Wczoraj wrzucilem posta na atv.. hehe... chyba bardzo sie nie spodobal adminowi... nawet nie wiem czy ktokolwiek zdazyl go przeczytac... totalna cenzura... odrazu zostal usuniety... tam mozna zamieszczac tylko posty ktore przypada do gustu administracji.
Co do bolidu Czarka to az takie zmiany powstaly??? Mam nadzieje ze sie tym podzieli ... ja za tydzien chowam sie w garazu i bede pracowal nad wizualizacja i stylistyka lucka... az sam jestem ciekaw co mi wyjdzie... do poprawienia mam kilka uchwytow i chyba troszke zywicy zuzyje na dorobienie ich.. potem jakis kolorek pojdzie... a fotki beda jak skoncze... tak bedzie wygladal urlop[emoji16][emoji12]
Co do bolidu Czarka to az takie zmiany powstaly??? Mam nadzieje ze sie tym podzieli ... ja za tydzien chowam sie w garazu i bede pracowal nad wizualizacja i stylistyka lucka... az sam jestem ciekaw co mi wyjdzie... do poprawienia mam kilka uchwytow i chyba troszke zywicy zuzyje na dorobienie ich.. potem jakis kolorek pojdzie... a fotki beda jak skoncze... tak bedzie wygladal urlop[emoji16][emoji12]
- beben1982
- Quad:: LS 500cc
- Imię: Kamil
- Kontakt:
Ja zdążyłem przeczytać Ale ne tylko posta twojego usuneli tylko cały temet znikną.
Ten znak to jacyś wandale ukradli, czy jak?beben1982 pisze:No niestety wina spadła na mnie bo wtrakcie wypadku nie było znaku ustąp od strony tego gościa co mi wyjechał. A to że był tam kiedyś i jest teraz po wypadku to już nie ma znaczenia. Także z ubezpieczenia nici tylko z mojej kieszeni wszystko musze zrobić.
Jeśli tak, to nie ma znaczenia czy był znak 'ustąp pierwszeństwa". Ponieważ na drodze którą rzekomo ty jechałeś, były (a przynajmniej powinny być) z obu stron znaki "droga z pierwszeństwem". I to ten znak ciebie powinien interesować. Jeśli miałeś na swojej drodze znak "droga z pierwszeństwem" to jesteś w domu.
witam, wywalili mnie dożywotnie z ATV, po moim poście, że są ch**** itd. cieszę się bardzo
- Tomek_LS500cb
Re: Odp: SWAP Lucky Star
Tematu nie usuneli.... tylko nasze wpisy... paranoja
Atlantis witaj po lepszej stronie mocy[emoji609][emoji100]
Atlantis witaj po lepszej stronie mocy[emoji609][emoji100]
Kolego przypomnę że na pewnych forach oraz również tym obowiązuje regulamin. Jakoś niespecjalnie mnie dziwi że wywalili Cię z tak "błahego" powodu z tamtego forum
Tak czy siak tutaj też obowiązują pewne zasady etyki i kultury słowa zdecydowanie mniej rygorystyczne niż na forum ATV... Ja wiem że pewnym osobom to lata ale starajcie się chociaż zachować pewien poziom wypowiedzi.
Pozdrawiam.
Tak czy siak tutaj też obowiązują pewne zasady etyki i kultury słowa zdecydowanie mniej rygorystyczne niż na forum ATV... Ja wiem że pewnym osobom to lata ale starajcie się chociaż zachować pewien poziom wypowiedzi.
Pozdrawiam.
Ozo Drapers Squad