Quad samoróbka
Quad samoróbka
Witam
W moim Aeonie Cobra 220 zaczyna mi brakować mocy dlatego chcę kupić coś mocniejszego.
Przeglądając olx.pl natrafiłem na quada na bazie Kawasaki GPZ 500.
Cena kusząca bo 2500 zł.
Ale jest jedno ale gdy pojechałem jegomościa zobaczyć właściciel powiedział że brakuje w nim łańcucha , baku i wydechu oraz obudowy magneta.
I teraz nasuwa mi się pytanie czy pchać się w tą "okazję" czy szukać czegoś całego.
Brakuje w nim jeszcze obudowy ale to nie problem bo rama jest od suzuki ltz 400.
W moim Aeonie Cobra 220 zaczyna mi brakować mocy dlatego chcę kupić coś mocniejszego.
Przeglądając olx.pl natrafiłem na quada na bazie Kawasaki GPZ 500.
Cena kusząca bo 2500 zł.
Ale jest jedno ale gdy pojechałem jegomościa zobaczyć właściciel powiedział że brakuje w nim łańcucha , baku i wydechu oraz obudowy magneta.
I teraz nasuwa mi się pytanie czy pchać się w tą "okazję" czy szukać czegoś całego.
Brakuje w nim jeszcze obudowy ale to nie problem bo rama jest od suzuki ltz 400.
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Re: Quad samoróbka
Witam
Ja osobiscie bym sie w to nie pchal... taki nie dokonczony projekt moze pochlonac sporo czasu.. nerwow i gotowki...
Czy quad jezdzil na tym silniku??
Czy wogole silnik dziala??
Czy lancucha nie ma bo jeszcze nie zalozyl??moze nie jest w lini prostej z zebatka...
Duzo pytan... brak odpowiedzi..
Ja osobiscie bym sie w to nie pchal... taki nie dokonczony projekt moze pochlonac sporo czasu.. nerwow i gotowki...
Czy quad jezdzil na tym silniku??
Czy wogole silnik dziala??
Czy lancucha nie ma bo jeszcze nie zalozyl??moze nie jest w lini prostej z zebatka...
Duzo pytan... brak odpowiedzi..
- Tomek_LS500cb
Moze poprostu zeswapuj swoja gadzine
- Tomek_LS500cb
Ja osobiscie mam zamiar zrobic swapa swojego silnika na honde cb 500 mam juz nawet goscia ktory sie tym zajmie... kosz moze nie jest maly ale mysle ze warto.. raczej jestem przekonany ze warto
Quad jeździł i miał najechane 100 km
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
No i po 100 km się wysrał dlatego gość sprzedaje.
Daj sobie spokój.
Daj sobie spokój.
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc

był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga

Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Ok w takim razie dam sobie z nim spokój.