Wymiana pompy wody G660
Wymiana pompy wody G660
Moi drodzy,
Macie może doświadczenie z wymontowaniem pompy wody z niedźwiedzia? Quad już kiedyś się grzał ale dziś już przesadził Wszystko wygląda tak jakby nie było cyrkulacji coolantu w obiegu chłodzenia, toteż podejrzenie pada od razu na pompę. Chcę ją wymontować żeby zobaczyć czy wystarczy naprawić czy niestety trzeba wymieniać. Macie jakieś wskazówki, zdjęcia lub fajny link? Będę bardzo wdzięczy!
Pozdrawiam,
Paweł
Macie może doświadczenie z wymontowaniem pompy wody z niedźwiedzia? Quad już kiedyś się grzał ale dziś już przesadził Wszystko wygląda tak jakby nie było cyrkulacji coolantu w obiegu chłodzenia, toteż podejrzenie pada od razu na pompę. Chcę ją wymontować żeby zobaczyć czy wystarczy naprawić czy niestety trzeba wymieniać. Macie jakieś wskazówki, zdjęcia lub fajny link? Będę bardzo wdzięczy!
Pozdrawiam,
Paweł
-
- Quad:: g700 2014 plus zólte xxc 800 2015
- Imię: Robert
Re: Wymiana pompy wody G660
Poziom płynu,czystośc chłodnicy, sprawdzałeś to.
Heh,
Od tego zacząłem. Wszystko wygląda dobrze, miałem nawet dzisiaj wlać Prestona nowego ale wszystko było ok i odpuściłem.
Od tego zacząłem. Wszystko wygląda dobrze, miałem nawet dzisiaj wlać Prestona nowego ale wszystko było ok i odpuściłem.
Muszę to zrobić. Niestety kończę doktorat i dopiero za jakieś 3 tygodnie rozbiorę go na części pierwsze (kolejny raz ) i wszystko posprawdzam. Pewnie wtedy będę na bieżąco pisał i robił zdjęcia, może komuś to pomoże.
PS
Czy termostat może być\cyknięty jeśli wentylatory się włączają?
PS
Czy termostat może być\cyknięty jeśli wentylatory się włączają?
- Iguana Team
- Moderator
- Quad:: Miśki dwa - G7 & 350 IRS
- Imię: Jaro
- Kontakt:
Jak się w końcu skończyła sprawa?
Najlepsze imprezy tylko z Quadowe Bezdroża. Wejdź i sprawdź