Dokładnie to są moje typy (z tym że Jeśli Out to krótki...jeszcze G700 - ostatnio miałem okazję spróbować... na krótkim OuTcie 800 ehhhhhhh.... mrrrr... miodzio - koła w górze:)DKfan pisze: Ja Sławka bardziej widzę na Outlanderze lub Polarisie jeżeli nadal będzie myślał o turystyce.
Sprzedam X8
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Quad:: CanAm 800XT - była CFka X8, Keeway 300 GTX, Honda
- Imię: Sławek
- Kontakt:
Re: Sprzedam X8
Zmora
www.quadowagrupapoludnie.pl
www.sqgp.pl
www.quadowagrupapoludnie.pl
www.sqgp.pl
- DKfan
- Quad:: Smark 200,MXU500i IRS,KingKaczka 750, Koczkodan 800X, XXC, R850XXC
- Imię: Jacek
Zgadza się, długi Out to powtórzenie X8, więcej mocy, niższa masa ale do rajdów to nadal jak za duże buty do biegania. Ja dla Ciebie widzę krótkiego Outa 650/800 XT lub jak coś wagi lekkiej to G700 lub KQ
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad
M&M sQuad
- alfadraw
- Quad:: CF MOTO 800-2
- Imię: Łukasz
Chłopaki posłucham się rad i pozmieniam aukcje. niska cena odstrasza może i tak ale jak wcześniej był za 24tys to też niebyło telefonów. sprzedaje tanio bo chce szybko kasę. kupiłem mieszkanie i potrzebuje na remont kuchni. Napisałem ze ewentualnie zamienię na motor.jak kupie motor to spokojnie mi zostanie na remont. Myślałem ze jak napisze ze kład ma nowy silnik to będzie to dużą kartą przetargową, niestety nie.
- alfadraw
- Quad:: CF MOTO 800-2
- Imię: Łukasz
http://allegro.pl/cf-moto-x8-i4416380275.html