POMOCY- wybieramy quada do 16,000 zł
POMOCY- wybieramy quada do 16,000 zł
Witajcie serdecznie,
Zacznę od tego że mam 186 cm wzrostu i ok 128 kg. Jestem bardzo mocno zbudowany. Żonka ma ok 176 cm i 70 kg.
Do czego zmierzam??
Poszukujemy quada dla nas obojga. Często mamy tak, że pakujemy kufry, namiot i jedziemy w las lub jeziorko i tam się zaszywamy. Chcemy naprawdę dużego quada z uwagi na nasze gabaryty (nie chcemy wyglądać na nim jak na motorynce). Pojemność i moc musi być duża, ponieważ będzie miał co dźwigać. Przyśpieszenie musi być super i tam gdzie wiedzie to musi z stamtąd wyjechać. Oczywiście chodzi o przeprawowca. Czekamy na wasze propozycje.
Pozdrawiamy.
Zacznę od tego że mam 186 cm wzrostu i ok 128 kg. Jestem bardzo mocno zbudowany. Żonka ma ok 176 cm i 70 kg.
Do czego zmierzam??
Poszukujemy quada dla nas obojga. Często mamy tak, że pakujemy kufry, namiot i jedziemy w las lub jeziorko i tam się zaszywamy. Chcemy naprawdę dużego quada z uwagi na nasze gabaryty (nie chcemy wyglądać na nim jak na motorynce). Pojemność i moc musi być duża, ponieważ będzie miał co dźwigać. Przyśpieszenie musi być super i tam gdzie wiedzie to musi z stamtąd wyjechać. Oczywiście chodzi o przeprawowca. Czekamy na wasze propozycje.
Pozdrawiamy.
- DKfan
- Quad:: Smark 200,MXU500i IRS,KingKaczka 750, Koczkodan 800X, XXC, R850XXC
- Imię: Jacek
Re: POMOCY- wybieramy quada do 16,000 zł
Dużego wyboru nie ma, zalezy jaki masz budzet ale mozesz kupić.Cf Moto x8, Brute Force 750 który nie jest typowo 2 osobowym quadem ale.jest wystarczajaco.duzy dla.2 osób i na naszych wyjazdach pary robia nimi 400km. Mozesz również celowac w CAN ama outlandera max 800 ale.to juz topowy budzet. Jezeli chodzi o to zeby wyjechalz tamtad gdzie wjechal to zalezy w 75% od ciebie, jezeli nie potrafisz to najlepszy sprzęt nie pomoże. Generalnie im lzej tym lepiej ale w przypadku 2 osobowek o to.trudno
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad
M&M sQuad
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Dołożyć należy 10 tyś i szukać cf moto 800
Jeśli nie bardzo jest z czego dołożyć to daj jeszcze dwa tyśki i szukaj cf moto 500 nowej z salonu.
Jeśli nie bardzo jest z czego dołożyć to daj jeszcze dwa tyśki i szukaj cf moto 500 nowej z salonu.
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
-
- Quad:: g700 2014 plus zólte xxc 800 2015
- Imię: Robert
Wymagasz niemożliwego. Opis wymagań spełnia can-am outlander, ale jak dkfan napisał, nie ten przedział cenowy, co do CFki to raczej bardziej jazda turystyczna, nie wiem jak sie ta maszyna zachowuje w terenie, bo olsztyniak nie dał sie przejechac.
A to czy wjedziesz wyjedziesz, to nie zalezy od maszyny ale od szofera.
A to czy wjedziesz wyjedziesz, to nie zalezy od maszyny ale od szofera.
Zarezerwowałem Outlandera 800 max, w przyszłym tygodniu prawdopodobnie po niego pojade. @007 rok. Fakt musze jeszcze dyszke dołożyć
- DKfan
Lepiej daj linka do ogłoszenia zanim po niego pojedziesz.....
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad
M&M sQuad
http://olx.pl/oferta/can-am-outlander-800-homologacja-2-osoby-CID5-ID6jfjD.html
moze znacie ten sprzet lub sprzedajacego
mówi że wszystko gra
moze znacie ten sprzet lub sprzedajacego
mówi że wszystko gra
- DKfan
A co ma innego powiedzieć, przecież to handlarz.
Zdjęcia zrobione profesjonalnie , tak że nic nie widać.
Strasznie mocno poszerzony z przodu, tłumik tryśnięty lakierem.
Może ktoś się znajdzie kto go zna.
Zdjęcia zrobione profesjonalnie , tak że nic nie widać.
Strasznie mocno poszerzony z przodu, tłumik tryśnięty lakierem.
Może ktoś się znajdzie kto go zna.
M&M sQuad
M&M sQuad
To żle ze poszerzony? Miał jakieś bliskie spotkanie z czymś?
- DKfan
To czy miał z czymś spotkanie trudno stwierdzić nie widząc ramy, zdjęcia są tak zrobione że oprócz plastików nie widać niczego.
Po prostu przednie koła mają większy rozstaw niż seryjnie. Czy to dobrze czy źle trudno powiedzieć. Na pewno poprawia stabilność na trawersach ale jak wpływa na prowadzenie trudno powiedzieć, wszystko zależy od quada. W moim quadzie powoduje bardzo ostre reakcje na ruchy kierownica i lekkie tendencje do wychodzenia przodem z zakrętu, nie mówię już o obrzucaniu błotem. Jeżeli jest poszerzony dystansami to nie problem, można je zdjąć, jeżeli felgami no to pomoże tylko zmiana felg.
tak wyglada seryjny
Nie jeździłem nigdy takim outlanderem więc nie wiem jaki jest efekt takiego poszerzenia, rzuciło mi sie po prostu w oczy.
Po prostu przednie koła mają większy rozstaw niż seryjnie. Czy to dobrze czy źle trudno powiedzieć. Na pewno poprawia stabilność na trawersach ale jak wpływa na prowadzenie trudno powiedzieć, wszystko zależy od quada. W moim quadzie powoduje bardzo ostre reakcje na ruchy kierownica i lekkie tendencje do wychodzenia przodem z zakrętu, nie mówię już o obrzucaniu błotem. Jeżeli jest poszerzony dystansami to nie problem, można je zdjąć, jeżeli felgami no to pomoże tylko zmiana felg.
tak wyglada seryjny
Nie jeździłem nigdy takim outlanderem więc nie wiem jaki jest efekt takiego poszerzenia, rzuciło mi sie po prostu w oczy.
M&M sQuad
M&M sQuad