Wykryto narzędzie do blokowania reklam: Nasza stronie istnieje dzięki wyświetlaniu specjalnych treści dla użytkowników. Rozważ wyłączenie blokowania reklam.
Najpierw przyjechał dzwig z wielką wciągarą operator zrobił niestety okazał sie za słaby,przyjechał następnym i po godzinie nasza bestia stała na czterech kołach to tobiero był prawdziwy of-road nieduzo brakowało a spotkał bym się z
Darek może by jutro wasz sprzęt nad Wisłą przetestować Do torowania drogi byłby idealny w haszczach Ciekawe jakby sobie radził w głębokiej wodzie sonorkli chyba nie trzeba montować
U mnie 99% gotowości tylko paliwa w quadzie i w kanistrze brakuje, ale po drodze mamy stacje benzynową, nie zapomnijcie kanisterków na zapas paliwa bo na pewno nie staczy
Wypad jak zwykle udany Maciek ma nagraną Grześkową rolke do przodu przez przód Jutro wyśle mi na emila, ale troszkę to potrwa bo mam prawie 3 godziny filmu... zanim coś z tego zmonuje to ze 2 dni....
Szkoda że nam znowu dnia zabrakło jednak 12godzin to troszkę przymało na taką wyprawę