Yamaha czy Kawasaki??
- prezziguzzi
- Kontakt:
Cyt. "Sezon Na Leszcza":prezziguzzi:
szkoda mi tylko tej niczemu niwinnej kawy oszczędź ją... wiem na co ją stać
-Za Ten Znaczek Mozna Kupic Albo Samochod Albo Dom Albo Nowy Dom... (tu pokazuje zdjęcie Polariska:uśmiech: )
-Albo Kawalek g****...
Ostatnio zmieniony czw 11 paź, 2007 przez Arecki, łącznie zmieniany 2 razy.
.:GALEON:.
- prezziguzzi
- Kontakt:
Jasne że tak ... Czasem, aż oczy bolą patrzeć jak się przemęcza, dla naszego klubu, prezes Prezzi, naszego klubu "Tęcza". Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy wtykają mu szpilki. To nie ludzie - to wilki! To mówiłem ja - Jarząbek Wacław, trener drugiej klasy. Niech żyje nam prezes sto lat!
- To jeszcze ja - Jarząbek Wacław, bo w zeszłym tygodniu nie mówiłem, bo byłem chory. Mam zwolnienie. Łubu dubu, łubu dubu, niech żyje nam prezes naszego klubu. Niech żyje nam. To śpiewałem ja - Jarząbek.
- To jeszcze ja - Jarząbek Wacław, bo w zeszłym tygodniu nie mówiłem, bo byłem chory. Mam zwolnienie. Łubu dubu, łubu dubu, niech żyje nam prezes naszego klubu. Niech żyje nam. To śpiewałem ja - Jarząbek.
.:GALEON:.
- prezziguzzi
- Kontakt:
Jasne ze Ital ma super brute forca - nie ma dwóch zdań. Jest nieźle wypasiony, poświęcił mu duzo czasu i napewno zaczął sobie dawac nareszcie w terenie rade. Dla mnie troche czołg przypomina albo chociaz wóż bojowy ale mimo wszystko doceniam taka profesjonalna robotę. mam nadzieje ze sie spotkamy kiedys w terenie - może na RR i pojeździmy razem. cięzko jest czasem zauwazyc różnice pomiedzy sprzetami jeżeli dosiada ich dwóch dobrych riderów. Wszystkie rózncie wychodza podczas wielu jazd jakie odbywamy. problem np. w Hondzie 680 wychodzi jednak na kazdym wyjeździe.
miłej zabawy i do zobaczenia na RR
miłej zabawy i do zobaczenia na RR
Kupiłem bf 650 jestem po pierszych jazdach a tu taki mały filmik
http://www.wrzuta.pl/film/xj6lmwWhqQ/quad2
http://www.wrzuta.pl/film/xj6lmwWhqQ/quad2