Arctic Cat 650 V2 Long 2009r warto ?
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
Re: Arctic Cat 650 V2 Long 2009r warto ?
nie ma haczyka, nie możesz poruszać się nim po drodze
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
Hej. więc tak owszem jest taka możliwość ubezpieczenia na tzw. nr. vin ale przy tym musisz ze sobą wozić gaśnicę i trójkąt z tyłu, ale co do kontroli to bym nie był taki pewien nie miałem jeszcze ale pytałem się i mane pane comendante stwierdził iż poruszać się nie mogę po drodze ale w razie jak bym jeździł i spowodował kolizję to mam oc.
co do mocy to powiem iż moją 350 bez problemu ciągłem przyczepę z drzewem i kiedyś ciągnik i to pod górkę, mało tego kiedyś widziałem gościa co też wykorzystywał na maxa swą 350 i podczepił do 18 tonowej ciężarówki by ją wyciągnąć z garażu ruszył, a teraz cieszymy się z jego części na allegro
Wszystko ma swe granice i nie życzę Ci byś je poznał
pozdrawiam.......
Pomogłem.........
co do mocy to powiem iż moją 350 bez problemu ciągłem przyczepę z drzewem i kiedyś ciągnik i to pod górkę, mało tego kiedyś widziałem gościa co też wykorzystywał na maxa swą 350 i podczepił do 18 tonowej ciężarówki by ją wyciągnąć z garażu ruszył, a teraz cieszymy się z jego części na allegro
Wszystko ma swe granice i nie życzę Ci byś je poznał
pozdrawiam.......
Pomogłem.........
smak wolności ---- try this
-
- Quad:: brak
- Imię: Adrian
no ogolnie zależy mi nim aby jeździć po drogach publicznych . bo taki pojazd to np koparka. maszyna rolnicza wolnobieżna i sie normalnie porusza po drogach a tamten typ właśnie mówił ze mial kontrole na drodze i policjanci nic mu nie zrobili dziś dowiem sie w ubezpieczalni jak to jest.
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
ubezpieczysz w ubezpieczalni wszystko co chcesz, nie jest to jednak żadnym wyznacznikiem, że mozesz jeździć po drogach publicznych
Idź do wydziału Ruchu Drogowego w swoim mieście i zapytaj się, że kupisz quada i będziesz udawał koparkę. Co oni na to
i najważniejsze : OC każdy może sobie wykupić jednak działa ono wtedy kiedy pojazd legalnie znajduje się na drodze, kiedy spowodujesz kolizję nie mając dowodu rejestracyjnego a poruszając się po drodze publicznej - to tak jakbyś nie miał OC
Idź do wydziału Ruchu Drogowego w swoim mieście i zapytaj się, że kupisz quada i będziesz udawał koparkę. Co oni na to
i najważniejsze : OC każdy może sobie wykupić jednak działa ono wtedy kiedy pojazd legalnie znajduje się na drodze, kiedy spowodujesz kolizję nie mając dowodu rejestracyjnego a poruszając się po drodze publicznej - to tak jakbyś nie miał OC
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
www.pingwin.com.pl
-
Decyzje podjąłem. Nie kupuje tego quada. byłem w ubezpieczalni i powiedzieli mi ze bd mógł max jezdzic 30km/h i wgl ze mam sie nie pakować w takie cos.
Więc znalazłem innego quada Yamahe Grizzly 450 ,650 ale to juz przenoszę temat do Yamahy Grizzly
Dziękuję wszystkim za odpowiedzi I zapraszam do działu Yamaha Grizzly i mojego postu. Pozdrawiam.
Więc znalazłem innego quada Yamahe Grizzly 450 ,650 ale to juz przenoszę temat do Yamahy Grizzly
Dziękuję wszystkim za odpowiedzi I zapraszam do działu Yamaha Grizzly i mojego postu. Pozdrawiam.
- Bilu.
- Quad:: Arctic Cat 700, XTP 1000 2016
- Imię: Krzysiek
Jak jest zarejestrowany jako ciągnik rolniczy to nie możesz jeździć po autostradach, a znajomy miał jeszcze problem przy przekraczaniu granicy na Ukrainę.gandzior27 pisze:no ogolnie zależy mi nim aby jeździć po drogach publicznych . bo taki pojazd to np koparka
Kilka $$ załatwiło sprawę
-
Dałem sobie z tym spokój bo to nasi policjanci zawsze do czegoś sie doczepia.. Mam inna koncepcje yamaha grizzly 450 2006 rok za 15 900zl lub yamahe grizzly 650 2003 rok za 16 900. co byś polecał ? ogólnie to dodałem nowy temat ma forum ale jeszcze nikt nie odpisał ;/ pozdrawiam.
Ja bym pewnie brał drugą opcję, ale nie jestem jakimś wielkim ekspertem
o 450 mówią iż jest mniej awaryjna ale niech wypowiedzą się Ci co tym latają
smak wolności ---- try this