Quad od 8000 zł do 10 000 zł
-
- Quad:: Yamaha yfz 450
- Imię: Eryk
Re: Quad do 10000zł
W sumie polecił bym yamahe yfz 450 lub Yamaha raptor 660 a w terenie możliwe ze dostalibyscie foremana 400 ale wiadomo niebylby nowiutki ale to maszyny niedozajechania oraz Kawasaki 300 wtedy Santana cenę był by to troszkę nowszy model jakieś 2000 parę możecie te quady popatrzeć na jakiejś stronie internetowej
-
- Quad:: Yamaha yfz 450
- Imię: Eryk
Re: Quad do 10000zł
Yfz 450 raptor 660 klf300 Honda foreman
Jaki quad na początek
Witam
Chciałbym się was poradzić jakiego quada miałbym sobie kupić na początek.
Jeździłem już na quadzie i bardzo mi się to podoba (szarsza po polu bynajmniej w moim przypadku) xDD i zastanawiam się nad kupnem własnego quada. Widziałem na stronie http://www.sportoryko.pl/kategoria/29_quady/ taką kartę i myślę czy by z niej nie skorzystać mógłbym się wtedy zapoznać z rożnymi modelami i sprawdzić który jest damnie najwygodniejszy ale chciałbym również poznać wasze opinie na ten temat ^^
Chciałbym się was poradzić jakiego quada miałbym sobie kupić na początek.
Jeździłem już na quadzie i bardzo mi się to podoba (szarsza po polu bynajmniej w moim przypadku) xDD i zastanawiam się nad kupnem własnego quada. Widziałem na stronie http://www.sportoryko.pl/kategoria/29_quady/ taką kartę i myślę czy by z niej nie skorzystać mógłbym się wtedy zapoznać z rożnymi modelami i sprawdzić który jest damnie najwygodniejszy ale chciałbym również poznać wasze opinie na ten temat ^^
-
- Quad:: g700 2014 plus zólte xxc 800 2015
- Imię: Robert
Re: Jaki quad na początek
O na kolejnym forum kakie samo pytanie.
Ale nadal niewiadomo co ,poco naco. czytałeś troszke o quadach, jaki, jaka cena do czego poco ,naco. Ja kupiłem suzuki eigera na początek. Fajny polecam.
Ale nadal niewiadomo co ,poco naco. czytałeś troszke o quadach, jaki, jaka cena do czego poco ,naco. Ja kupiłem suzuki eigera na początek. Fajny polecam.
Re: Quad do 10 000 zł
Czesc
Mam w planach kupic jakas maszynke dla siebie moze na jesien gdzies ale juz powoli chce sie ukierunkowac co kupic. Budzet 10-15k zł. Mysle bardziej o osce choc jesli jakas sensowna przeprawowka sie znajdzie w tej cenie to moze moze... w gre wchodza uzywki:-)
Mam w planach kupic jakas maszynke dla siebie moze na jesien gdzies ale juz powoli chce sie ukierunkowac co kupic. Budzet 10-15k zł. Mysle bardziej o osce choc jesli jakas sensowna przeprawowka sie znajdzie w tej cenie to moze moze... w gre wchodza uzywki:-)
- Iguana Team
- Moderator
- Quad:: Miśki dwa - G7 & 350 IRS
- Imię: Jaro
- Kontakt:
Poczytaj sobie ten cały dział, koledzy sporo już napisali za czym powinieneś się rozglądać.
Najlepsze imprezy tylko z Quadowe Bezdroża. Wejdź i sprawdź
A 450cc nie bedzie za duze jak na poczatek? Jezdzilem kilka razy na kumpli maszynach ale nic pozatym.
- DKfan
- Quad:: Smark 200,MXU500i IRS,KingKaczka 750, Koczkodan 800X, XXC, R850XXC
- Imię: Jacek
450-500 cm jest ok na początek. Rozsądek konieczny jako wyposażenie obowiązkowe w każdej pojemności.
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad
M&M sQuad
Ok dzieki a do 15k kupie sensowna przeprawowke oczywiscie 4x4 oraz reduktor a nie cis co wyglada jak przeprawowka? I tak z ciekawosci co myslicie o lucky starach?
- DKfan
- Quad:: Smark 200,MXU500i IRS,KingKaczka 750, Koczkodan 800X, XXC, R850XXC
- Imię: Jacek
Używaną oczywiście że w tej kwocie kupisz.
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad
M&M sQuad