Wykryto narzędzie do blokowania reklam: Nasza stronie istnieje dzięki wyświetlaniu specjalnych treści dla użytkowników. Rozważ wyłączenie blokowania reklam.
Żółty Ci się podoba bo w żółtym pracujesz
Czekaj ja Ci szybko ten głupi pomysł z głowy wybije.
Mi tam kolor średnio się podoba, gdyby te czarne błotniki jeszcze takie zrobili to może może...
jest Renegade xxc 1000r był krótki XTP 1000 był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
W żółtym musisz mieć ciężarówkę pasków na zapas. Rafi na wyjeździe spalił dwa
Zresztą ten chiński quad niewiele jest wart
Głupia ta nowa nazwa
Poprawili coś? Coś pozmieniali?
był CF Moto 800
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
A ile sobie chinolki życzą za ten exclusive kolorek?
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW M&M sQuad
był CF Moto 800
Czyżby kolega Artur kryzys wieku średniego przechodził?
był CF Moto 800
Koledzy a żebyście wiedzieli że coś mnie dopada , czy to kryzys wieku średniego to nie wiem ale potrzebne są zmiany . Jak nie żółty quad coś takiego np http://allegro.pl/can-am-outlander-800-xxc-dodatki-jak-nowy-okazja-i4256704662.html czy jakiś RENEGADE 800xxc to może ZMOTA nie wiem .