Witam wszystkich. Od jakiegoś czasu szukam do kupienia quada,lecz budżet ograniczył mi się trochę i już nie mogę się na nic zdecydowac.Chodzi mi o quad sportowy,mało awaryjny.Jezdzić będę ogólnie po polnych drogach,asfalcie i wszędzie tam gdzie mnie poniesie. Quad byłoby dobrze jakby miał homologacje, kwota jaka mogę wydac to 12000zł
KYMCO300- używany(ok1.rok)
LTZ400-używany
Lucky star300-(NOWY)
Który z tych modeli wybrać biorąc pod uwagę,że LS byłby nowy a tamte używane?
Z góry serdeczne dzięki za pomoc pozdrawiam
Którego z tych quadów wybrac LTZ,Kymco,LS?
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
Re: Którego z tych quadów wybrac LTZ,Kymco,LS?
Ls300 bo nowy i święty spokój
Ltz 400 będzie lepszy ale będzie to używka więc loteria
Kymco uzywane za 12.000 troche drogo
Ltz 400 będzie lepszy ale będzie to używka więc loteria
Kymco uzywane za 12.000 troche drogo
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
witaj. No tak LS nowy a jak z komfortem jazdy da się powariować na tym quadzie?Mozna go chociaż awaryjnością porównać do markowych quadów jak np.. LTZ? dużo pozytywnych opinii slyszalem na temat tej marki a jest naprawdę w pożadnej cenie bo 12400zł.
KYMCO widziałem za 9700zł używany stoi na olx wiec młody rocznik i też sa ładne.
No i najpiekniejsza maszyna na swiecie LTZ400 i tu problem bo jednak rok ok 2006-2008 to już trochę przeszedł jaka żywotność ma taka maszyna?
Wiec na co powienienem się zdecydować coby w warsztacie nie spedzac za dużo czasu? pozdr
KYMCO widziałem za 9700zł używany stoi na olx wiec młody rocznik i też sa ładne.
No i najpiekniejsza maszyna na swiecie LTZ400 i tu problem bo jednak rok ok 2006-2008 to już trochę przeszedł jaka żywotność ma taka maszyna?
Wiec na co powienienem się zdecydować coby w warsztacie nie spedzac za dużo czasu? pozdr
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
W warsztacie najmniej czasu spędzisz z LSem. bardzo przyzwoita maszyna na początek, bezpieczna i małoawaryjna... poza tym z gwarancją...
Co do Suzuki to loteria... ale raczej bez serwisów się nie obejdzie...
Co do Suzuki to loteria... ale raczej bez serwisów się nie obejdzie...
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
www.pingwin.com.pl
Nie zgodzę się - podstawa to dobrze obejrzeć quada - najlepiej z mechanikiem. Ja bez zastanowienia brałbym LTZ przede wszywskim z powodu dużo większej frajdy jak i mniejszej awaryjności
Ozo Drapers Squad