Witam,
na początku pragnę się powitać jako, że jestem nowy. a teraz przejdę do sedna.
chciałbym się dowiedzieć jakiego Quada najlepiej kupić w przedziale 8-10 tyś. zł.
Przeznaczenie dużo lasów i szutrówek, tor sądzę że sporadycznie. Dużo wyjazdów we dwoje w teren spokojnie, ale czasem mocne szaleństwo w jedną osobę.
Z racji dużej ilości lasów obstawiam coś z biegiem wstecznym.
Wzrost 170 cm, waga około 90kg.
Doświadczenie, jeździłem trochę na raptorze 660 i suzuki ltr 450, dlatego też myślę nad zakupem którejś z tych maszyn, chociaż osobiście kusi mnie bardziej raptor 660, lepiej mi się prowadziło i bardziej przypadł do gustu.
Prosiłbym też o informacje co najlepiej byłoby wymienić po zakupie, oczywiście olej, ale co jeszcze profilaktycznie.
Quad w przedziale 8-10 tyś zł
Re: Quad w przedziale 8-10 tyś zł
Up. BO temat leci
Odświeżam temat. Co sądzicie o raptorach 660 w cenach 8-10 tyś zł, powinny być dobre czy ta cena z góry informuje o złym stanie?
Witam hmm nie chodzi że tani czy nie ale w jakim on stanie tam jest najlepiej wyślij jakąś fotkę albo gdzie znalazłeś kuzyn kupił za 12 tyś 2 lata temu a jeździ właśnie lasy, żwirownie a zmienił dopiero tylko świece więc nie chodzi czy drogi czy tani tylko najlepiej go przejrzyj z jakąś osobą doświadczona
Dokładnie. Laikowi potrafią wszystko wkręcić;)