Zakup quada z przeznaczeniem na roboty przy domowe
Zakup quada z przeznaczeniem na roboty przy domowe
Na wstępie witam wszystkich użytkowników tego forum,,,kłaniam się nisko i od razu proszę o pomoc.
Mianowicie, dzisiaj naszła mnie cudowna myśl, że przydałby mi się koło domu quad. Chodzi o pojazd do 2tys zł który będzie nadawał się do przewiezienia na przyczepce róznych szpei z punktu a do punktu b. Nawet znalazłem gdzieś używaną kosiarkę za około 1tyś którą można podpiąć do quada. sumując intersuje mnie quad 200-250ccm może być używka.Liczę na waszą pomoc
Z góry dzięki
Mianowicie, dzisiaj naszła mnie cudowna myśl, że przydałby mi się koło domu quad. Chodzi o pojazd do 2tys zł który będzie nadawał się do przewiezienia na przyczepce róznych szpei z punktu a do punktu b. Nawet znalazłem gdzieś używaną kosiarkę za około 1tyś którą można podpiąć do quada. sumując intersuje mnie quad 200-250ccm może być używka.Liczę na waszą pomoc
Z góry dzięki
Re: Zakup quada z przeznaczeniem na roboty przy domowe
Nie ma i nie będzie takiego quada. Jedyne co dostaniesz to chiński złom któy rozleci się w połowie trasy z punktu A do B.
Niestety taka jest smutna rzeczywistość. Na takiego quada trzeba dać minimum 10k.
Niestety taka jest smutna rzeczywistość. Na takiego quada trzeba dać minimum 10k.
Ozo Drapers Squad
Czytałem na tym forum trochę odnośnie tego złomu i są tu użytkownicy którzy bashan-ami robią po 1000km bez większych przepraw,,,,,,więc może coś z tej marki?
Posłuchaj mnie uważnie. Chińskie bashany nie uciągną kosiarki o przyczepce nie wspominając. Nawet jeśli silnik da radę to coś innego się rozsypie. Jakość wykonania to najniższy poziom. Bashany nadają się na niedzielne przejażdżki dla dzieciaka 12 letniego. Lepiej kupić małe autko do tego o czym mówisz.
Ozo Drapers Squad
yamaha big bear 350 lyb trx 300 trx350, ale musisz miec okolo 5 tys. sprzety niezawodne
- DKfan
- Quad:: Smark 200,MXU500i IRS,KingKaczka 750, Koczkodan 800X, XXC, R850XXC
- Imię: Jacek
Kup małe auto, podwyższ zawieszenie, quad którego potrzebujesz to koszt minimum 5 tys zł jak wspomniał kolega i wielu godzin w garażu by doprowadzić go do zadowalającego stanu. Ciński quad za 2 tys nie nadaje się nawet na zabawkę dla dziecka bo może sobie zrobić nim krzywdę
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad
M&M sQuad