Naciąganie łańcucha
Naciąganie łańcucha
Witam wszystkich jestem tu pierwszy raz i mam 2 pytania. Jak poluzować łańcuch i co się dzieje: pod gaźnikiem jest wężyk z którego cały czas leje się paliwo chyba że podniosę go powyżej siedzenia. Problem dotyczy quada marki BASHAN 200. Quad jest fabryczni nowy i odpaliłem go pierwszy raz w sobotę.
ristek
-
Re: Naciąganie łańcucha
nadal masz problem?
po co chcesz luzowac lancuch? napinacz go napreza a ty chcesz go luzowac?
no cóż ale jeżeli musisz to za ośką powinny być dwie śróby równolegle do siebie one słóżą do ustawiania zbieżności tylniej osi ale można na niż poluzować lancuch ale wydaje mi sie ze juz lepiej kipic dwa oczka po 1.70 i miec spokój.
co do paliwa wyczyść gaźnik i problem zniknie. pozatym skoro quad jest nowy masz gwarancje
po co chcesz luzowac lancuch? napinacz go napreza a ty chcesz go luzowac?
no cóż ale jeżeli musisz to za ośką powinny być dwie śróby równolegle do siebie one słóżą do ustawiania zbieżności tylniej osi ale można na niż poluzować lancuch ale wydaje mi sie ze juz lepiej kipic dwa oczka po 1.70 i miec spokój.
co do paliwa wyczyść gaźnik i problem zniknie. pozatym skoro quad jest nowy masz gwarancje
na bezdrożach
-
- Quad:: quad 125
- Imię: sebastian
Re: Naciąganie łańcucha
cześć jestem tu pierwszy raz mam 1 pytanie mam quada 125 BMW http://allegro.pl/quad-bmw-x6-125cc-oparcie-gaz-manetka-full-dowoz-i4264434501.html
i chce naciagnac lańcuch tylko nie wiem jak dziekuje za odpowiedz
i chce naciagnac lańcuch tylko nie wiem jak dziekuje za odpowiedz