dziura !!!!!!!!
dziura !!!!!!!!
takie cos zobaczyłem przy wymianie filtra oleju, quad normalnie chodzi,
brakującego elementu nie zlokalizowałem, przypuszczam ze juz takiego kupiłem,
trzeba to robić czy można zlekceważyć?????
brakującego elementu nie zlokalizowałem, przypuszczam ze juz takiego kupiłem,
trzeba to robić czy można zlekceważyć?????
- robertw77
- Quad:: CF MOTO X8 Terralander
- Imię: Robert
Re: dziura !!!!!!!!
OOOO JJjaaaaaa Pier...e..
...Gwarancja i reklamacja...o ile jeszcze twój sprzęcik jest na gwarancjii..
I bądź przy rozbieraniu silnika i przy składaniu jeśli to możliwe..bo ten kawalek aluminium może spowodować poważne szkody w silniku..
...Gwarancja i reklamacja...o ile jeszcze twój sprzęcik jest na gwarancjii..
I bądź przy rozbieraniu silnika i przy składaniu jeśli to możliwe..bo ten kawalek aluminium może spowodować poważne szkody w silniku..
nie mam gwarancji , kupiłem używanego , pytanie czy ten kawałek jest w silniku czy poprzedni właściciel może to wyjął(w co wątpię) niestety nie poinformował mnie o tym fancie :/
od kupienia Quada zrobiłem jakieś 200-300 km , postanowiłem wymienić olej i takie coś zobaczyłem , quad normalnie chodzi, po wymianie oleju również, nic się nie dzieje
niech jakiś spec się wypowie....
od kupienia Quada zrobiłem jakieś 200-300 km , postanowiłem wymienić olej i takie coś zobaczyłem , quad normalnie chodzi, po wymianie oleju również, nic się nie dzieje
niech jakiś spec się wypowie....
- LATAJĄCY ARTEK
- Quad:: CF MOTO x8
- Imię: ARTEK
Nie jestem specem ale według mnie to po prostu taki odlew , tym otworem czy jak ktoś woli dziurą dostaje się olej do filtra .
oby to był odlew , tylko dlaczego nie zrobili tego bardziej symetrycznie.... jakby ktoś wymieniał olej w swojej cfce to niech zerknie i się wypowie...
U mnie też tak jest to normalne
- DIABLO_W
- DIABLO TEAM ZGIERZ
- Quad:: CF MOTO 1000 OVERLAND,CF MOTO 1000 ,CF MOTO 850. CAN-AM 1000XTP & CF MOTO X8 EPS ,ACCESS 700EFI , CECTEK 500EFI I CF MOTO500
- Imię: Andrzej
Jest to wykonanie takie fabryczne po prostu nie zostało to obrobione i dlatego tak to źle wygląda
DIABLO TEAM ZGIERZ & ATV SWEDEN https://www.facebook.com/pages/CF-MOTO-Polska/833411190006502?fref=ts
ufff, dzięki za odpowiedź , na początku się wystraszyłem,