Quad 4X4 do 10000
- Adam Wieczorek
- Moderator
- Quad:: Suzuki KQ 700 2007r
- Imię: Adam
- Kontakt:
Re: Quad 4X4 do 10000
Jeśli masz blisko żeby go obejrzeć to można się przejechać, ale w tylu letnim quadzie trzeba prześwietlić wszystko, czy jeszcze cokolwiek działa. Jednak trafiają się stare egzemplarze w dobrym stanie. Jednak ten quad nadaje się tylko do zabawy na szutrach, nawet nim nie po odśnieżasz.
Najlepsze imprezy tylko z Quadowe Bezdroża. Wejdź i sprawdź
Dozbieraj troszkę i jak cierpliwie poczekasz to za 13-14 tyś zł wyrwiesz KQ450, nowsza konstrukcja i silnik, moc 38km to sporo (oczywiście jak na tą pojemność). Jak jesteś mniej cierpliwy to bym polecał eigera 400, yamahe 350 lub 450, też się ładne egzemplarze pojawiają co jakiś czas (na pewno częściej niż KQ450).
p.s. i szybko znikają, więc musisz szybko reagować
p.s. i szybko znikają, więc musisz szybko reagować
-
Dzięki.
Tych Suzuki KQ 450 w ogóle na allegro nie ma.. a ja jeszcze zarejestrowanego mam znalezc ?
Wstępnie nastawiłem się na Grizzly 350 za 12-14k.
To też będzie dobry wybór?
Tych Suzuki KQ 450 w ogóle na allegro nie ma.. a ja jeszcze zarejestrowanego mam znalezc ?
Wstępnie nastawiłem się na Grizzly 350 za 12-14k.
To też będzie dobry wybór?
- Iguana Team
- Moderator
- Quad:: Miśki dwa - G7 & 350 IRS
- Imię: Jaro
- Kontakt:
350-tka nie jest za duża ale za to bardzo dzielna maszynka. Kup sobie z niezależnym zawieszeniem czyli IRS, wtedy na pewno będzie napęd 4x4.
-
Ja też nie jestem wielki, więć myślę że spokojnie mi wystarczy, tym bardziej że chhcę spokojnie pojeździć rekreacyjnie, czasami w lekkim terenie
- Iguana Team
- Moderator
- Quad:: Miśki dwa - G7 & 350 IRS
- Imię: Jaro
- Kontakt:
Zasmakujesz to pójdziesz po bandzie
Oj, nie chwal dnia przed zachodem słońcapatryk4544 pisze:chhcę spokojnie pojeździć rekreacyjnie, czasami w lekkim terenie
Szybko cię wciągnie, nie mówię o mega błocie, ale co wyjazd będziesz przesuwał swoja granicę dalej i dalej.
p.s. patrz też na tablicy/olx, nie tylko na allegro
-
W "Pójściu po bandzie" niestety jak zwykle przeszkadza budżet
Dziś miałem okazję przejechać się do pana, który miał Yamahe Warrior 350 oraz CF MOTO 500 i jakiegoś Polarisa 800. Powiem szczerze że nie wiedziałem, iż takie Quady są tak wielkie ( CF i Polaris ).
Szukam oczywiście głównie na Tablicy oraz wspomagam się Allegro.
W każdym razie, gdyby ktoś miał markowego Quada 4x4 do 13k to proszę o kontakt.. najlepiej do 300 km od Szczecina
Dziś miałem okazję przejechać się do pana, który miał Yamahe Warrior 350 oraz CF MOTO 500 i jakiegoś Polarisa 800. Powiem szczerze że nie wiedziałem, iż takie Quady są tak wielkie ( CF i Polaris ).
Szukam oczywiście głównie na Tablicy oraz wspomagam się Allegro.
W każdym razie, gdyby ktoś miał markowego Quada 4x4 do 13k to proszę o kontakt.. najlepiej do 300 km od Szczecina
-
Witam panowie.
Zanazłem fajnego Quada - Arctic Cat 500 z 2004 roku.
Quad sprowadzony z DE, są 2 briefy i umowa K-S.
Quad był sprowadzony z uszkodzonym silnikiem, sprzedawca przedstawił mi
faktury na dokonane naprawy ( tłok, cylinder, wał )
Byłem obejrzeć Quada. Silnik chodzi normalnie, jak to singiel. Nie wydaje podejrzanych dzwięków. Jezdzi prosto, ogólnie nie było się specjalnie czego czepić oprócz opon.
Warto zainteresować się takim quadem po " remoncie " czy raczej odpuscic ?
Aha - I czy będzie probelm z zarejestrowaniem tego Quada w PL ? w DE normalnie byl zarejestrowany
Zanazłem fajnego Quada - Arctic Cat 500 z 2004 roku.
Quad sprowadzony z DE, są 2 briefy i umowa K-S.
Quad był sprowadzony z uszkodzonym silnikiem, sprzedawca przedstawił mi
faktury na dokonane naprawy ( tłok, cylinder, wał )
Byłem obejrzeć Quada. Silnik chodzi normalnie, jak to singiel. Nie wydaje podejrzanych dzwięków. Jezdzi prosto, ogólnie nie było się specjalnie czego czepić oprócz opon.
Warto zainteresować się takim quadem po " remoncie " czy raczej odpuscic ?
Aha - I czy będzie probelm z zarejestrowaniem tego Quada w PL ? w DE normalnie byl zarejestrowany
- DKfan
- Quad:: Smark 200,MXU500i IRS,KingKaczka 750, Koczkodan 800X, XXC, R850XXC
- Imię: Jacek
Remont nie jest żadną przeszkodą, jezeli byl wykonany przez fachowca. Z ta rejestracją to bym sie trochę bał. Najlepiej zadzwoń do WK i zapytaj jakie dokumenty potrzebne sa do rejestracji quada zza granicy. Będziesz wiedział co musi sprzedawca posiadać. Ale najleiej kupować pojazd juz zarejestrowany.
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad
M&M sQuad