zakup cana
zakup cana
panowie proszę o info jeśli takowe posiadacie na temat firmy "DORYS"
CYPRYSOWA 23A/1, 02-265 Warszawa
sprzedają tam can-amy sprowadzane
wszystkie info mile widziane
pozdrawiam
CYPRYSOWA 23A/1, 02-265 Warszawa
sprzedają tam can-amy sprowadzane
wszystkie info mile widziane
pozdrawiam
Re: zakup cana
Handlarz jak handlarz - chyba jakieś skojarzenia z szamocinem - nowe ok ale używki - + 100 do ostrożności
Ozo Drapers Squad
no wlasnie-ikar-prosiłem o vin jednego to cisza
dzięki-dam spokoj z nimi
dzięki-dam spokoj z nimi
Nie chodzi o to - Fistasia z Szamocina poznałem i to naprawdę spoko gość - czasem zapomni o różnych rzeczach, ale jak to handlarz sam nie wie co ma - sprzęt może być zajechany, a on może tego nawet nie wiedzieć - moim zdaniem warto pojechać obejrzeć przejechać się i podejść do tego rozsądnie - najbezpieczniej jest z nowymi ale używkę też można perełkę dostać
Ozo Drapers Squad
po ostatnich powodziach w us trochę posplywalo do nas sprzetow roznego rodzaju wiec trzeba przeswietlic każdego do golej ramy.pozdro
jak zaczeli wszyscy jezdzic gladkiem to zaraz przydalby się jeszcze jeden, chrześniak to by nie zsiadal az benzynki braknie-w szkole same prawie paly,a ja ze swoim malym na mocniejszego i jazda
musze chyba nowego ze stanow na mienie wziąć bo u nas to dwa razy tyle kosztują
a znowu zonie to za duzy,a to to a to tamto,nakupie zbytkow i później kłopot sprzedać
glowa pod kran i spokojnie siedzieć na d***
licho zawsze kusi
nara
jak zaczeli wszyscy jezdzic gladkiem to zaraz przydalby się jeszcze jeden, chrześniak to by nie zsiadal az benzynki braknie-w szkole same prawie paly,a ja ze swoim malym na mocniejszego i jazda
musze chyba nowego ze stanow na mienie wziąć bo u nas to dwa razy tyle kosztują
a znowu zonie to za duzy,a to to a to tamto,nakupie zbytkow i później kłopot sprzedać
glowa pod kran i spokojnie siedzieć na d***
licho zawsze kusi
nara
chyba jednak kupie,uzywanego ze "swojego podworka",nowego szkoda ale wiadomo co i jak z tym potencjalnym przyszłym,ewentualnie mavericka 1000 jak mnie je..ie quadow pelno a saidow nie za dużo,a w okolicy wlasnie jeden pan już ma takie cosik
pozdro
pozdro
Witam,mam pytanie czy mógł by ktoś polecić dobrego importera Can amów,zależy mi na zakupie nowego Xmr 1000