Quad Przeprawowy 500-750 cena do 22,000 tys zł
Quad Przeprawowy 500-750 cena do 22,000 tys zł
Witam szukam Quada max do 22000zł tak jak w temacie od 500cm3 do 750cm3 Quad ma słuzyc do wypraw offrodowych jak i rowniez słuzyc w firmie do odsiezania poteznego placu, oraz przestawiania przyczep samochodowych. Najlepiej jak by był tani w utrzymaniu chodzi głownie o czesci. Oczywiscie ma to nie byc jaks chinska produkcja tylko jakis markowy sprzet.
-
- Quad:: g700 2014 plus zólte xxc 800 2015
- Imię: Robert
Re: Quad Przeprawowy 500-750 cena do 22,000 tys zł
No to honda wół, jamaha od zabawy, kawasaki ma dwa tłoki, suzuki niebardzo znam. Za te kase do 22 kupisz spokojnie tylko poszukaj, napewno uzywany.
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
I na pewno nie będzie to igła 
Ja z budżetem 25 tyś na używanego "Japońca" dołożyłem 7 i wziąłem nowe CF Moto bo wszystkie używki jakie oglądałem to złomy.
Chyba, że ja po prostu nie mam szczęścia.
Swej decyzji nie żałuję i jeśli dziś ktoś by mnie zapytał czy kupiłbym CF Moto jeszcze raz - z całą pewnością odpowiem że TAK

Ja z budżetem 25 tyś na używanego "Japońca" dołożyłem 7 i wziąłem nowe CF Moto bo wszystkie używki jakie oglądałem to złomy.
Chyba, że ja po prostu nie mam szczęścia.
Swej decyzji nie żałuję i jeśli dziś ktoś by mnie zapytał czy kupiłbym CF Moto jeszcze raz - z całą pewnością odpowiem że TAK
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc

był CF Moto 800

Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
to jeszcze mam takie pytanie czy szukać urzywki za te 22 tys suzuki kingquada 750 z 2009-2011 r czy dołozyć do 30 tys o kupic z 2013 r z przebiegiem ok 1,500km
- oolsztyniak
- Moderator
Zawsze warto dołożyć jeśli masz z czego 
Nowszy to nowszy.

Nowszy to nowszy.
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc

był CF Moto 800

Team Father&Son
a co powiesz na temat tych cf moto 700 800 czy 600 lub 500 jest to sprzęt wart sfojej ceny bo za 20 tys to widziałem ze idzie nowke kupić da rade w cieżkim terenie jak suzuki i po przeprawie przez wode do kierownicy czy ostre gżaskie błoto nic sie niedzieje
- oolsztyniak
- Moderator
Arctic cat nie znam więc nie wypowiem się na ten temat.
CF moto mogę polecić bo zjeżdżam już drugi sprzęt z ich stajni.
Za 22 tyś kupisz nową 500 z fajnym wyposażeniem.
Dołożysz "dyszkę" kupisz CF Moto 800 nówkę - ja jestem zadowolony nawet bardzo tyle, że ja raczej uprawiam turystykę quadową niż przeprawy. CF Moto X8 jest po prostu ciężkie, może nawet ciut za ciężkie. Mi nie przeszkadza ta masa ale podczas przepraw niekiedy trzeba używać wyciągarki gdzie inni jadą
CF moto mogę polecić bo zjeżdżam już drugi sprzęt z ich stajni.
Za 22 tyś kupisz nową 500 z fajnym wyposażeniem.
Dołożysz "dyszkę" kupisz CF Moto 800 nówkę - ja jestem zadowolony nawet bardzo tyle, że ja raczej uprawiam turystykę quadową niż przeprawy. CF Moto X8 jest po prostu ciężkie, może nawet ciut za ciężkie. Mi nie przeszkadza ta masa ale podczas przepraw niekiedy trzeba używać wyciągarki gdzie inni jadą

jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc

był CF Moto 800

Team Father&Son
- DKfan
- Quad:: Smark 200,MXU500i IRS,KingKaczka 750, Koczkodan 800X, XXC, R850XXC
- Imię: Jacek
W telegraficznym skrócie.
Nie ma quadów tanich w utrzymaniu, jeżeli już to Grizzly700 i KingQuad750 ze względu na duża ilość zamienników i części używanych.
Z nowych CF Moto 800 i Arctic Cat700. Jakość obu podobna, do Arctica dużo większa paleta części do tuningu i zamienników (quad lubiany w USA) jednak przeznaczenie zupełnie inne.
CF to wygodny sprzęt turystyczny który jak nie utknie to daje radę w terenie. Arctic brutalny sprzet przeprawowy o ogromnym prześwicie ale o wiele mniej wygodny w turystyce.
Pomyśl co potrzebujesz i decyduj.
Nie ma quadów tanich w utrzymaniu, jeżeli już to Grizzly700 i KingQuad750 ze względu na duża ilość zamienników i części używanych.
Z nowych CF Moto 800 i Arctic Cat700. Jakość obu podobna, do Arctica dużo większa paleta części do tuningu i zamienników (quad lubiany w USA) jednak przeznaczenie zupełnie inne.
CF to wygodny sprzęt turystyczny który jak nie utknie to daje radę w terenie. Arctic brutalny sprzet przeprawowy o ogromnym prześwicie ale o wiele mniej wygodny w turystyce.
Pomyśl co potrzebujesz i decyduj.
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad
M&M sQuad
- Adam Wieczorek
- Moderator
- Quad:: Suzuki KQ 700 2007r
- Imię: Adam
- Kontakt:
Kolego odpuść nowe chinczyki bo szkoda tracic kasy. Lepiej poświęć troche czasu i wyszukaj dobrego japonca. Ja swoje G7 kupilem za 18tys teraz ma już 9tys i jestem zadowolony. Chińczyk jest dobry do turystycznych wycieczek. Maim zdaniem zbyt duza utrata wartosci i duże ryzyko awari i gorszy dostęp do części. Najtaniej części sa do G7 potem KQ i Kawa. Osobiscie polecam Yamahe najtańsza w utrzymaniu i prista w obsłudze, wszystko zrobisz sam.