jaki Quad na komunię .? do 2000 zł
-
- Quad:: Yamaha yfz 450
- Imię: Eryk
Re: jaki Quad na komunię .? do 2000 zł
Tylko jak Kupisz 50 to za kilka lat będzie brakować mocy jak się mały sprawi jak byś dolorzyl to może raptor 250 ale to znowu zamocny
-
- Quad:: g700 2014 plus zólte xxc 800 2015
- Imię: Robert
CHłopaki, dziecko 8-mio letnie na chinczyku za 1500 bedzie miało mooooc zabawy, a 500 wydaj na kask , jakieś buty i zbroje. Sam 7 lat temu kupiłem bratu na komunie quadzika i kurde od tego zaczęło sie nie tylko jego quadowanie.
8- latek jak lubi takie zabawy i jest miejsce to niech gania. Byle była jakaś gwarancja choć na 3 miesiące, maszyna brata jeszcze sie trzyma i nawet mozna posmigać. Choc pewnie że mój misiek jest .........inny. Ale za to synek 6 letni ma zabawe.
8- latek jak lubi takie zabawy i jest miejsce to niech gania. Byle była jakaś gwarancja choć na 3 miesiące, maszyna brata jeszcze sie trzyma i nawet mozna posmigać. Choc pewnie że mój misiek jest .........inny. Ale za to synek 6 letni ma zabawe.
- Iguana Team
- Moderator
- Quad:: Miśki dwa - G7 & 350 IRS
- Imię: Jaro
- Kontakt:
Mój młody na komunię dostał Grizzly 350 IRS Ale on już wtedy rok jeździł na chińczyku typu Bombardier.
Ale potwierdzam zdanie Roberta, kupuj kask i zbroję i bez tego nie pozwalaj wsiadać na maszynę.
Fakt, że chłopak jest ostrożny z racji charakteru (po mamusi :/ ) ale potrafił się czasem rozbujać
Ale potwierdzam zdanie Roberta, kupuj kask i zbroję i bez tego nie pozwalaj wsiadać na maszynę.
Fakt, że chłopak jest ostrożny z racji charakteru (po mamusi :/ ) ale potrafił się czasem rozbujać
Najlepsze imprezy tylko z Quadowe Bezdroża. Wejdź i sprawdź