Ltz 400 14 tysięcy
-
- Imię: Sebastian
Ltz 400 14 tysięcy
Witam jest to mój pierwszy post na tym forum, więc witam wszystkich zapalonych quadowców. Mam na imię Sebastian pochodzę z okolic włocławka i mam 20 lat. Przeszukałem forum ale nie znalazłem wszystkich odpowiedzi na moje pytania. Szukam quada sportowego z tego co już wyczytałem suzuki ltz jest najlepszym wyborem na początek. Quada chcę kupić na polowe z tata, lecz nie wiemy co kupić czy może lepiej kupic takiego za 8tyś i włożyć pieniążki czy kupić takiego za 14 tyś, w sumie ten za 14 wcale nie musi być lepszy od tego za 8 tysięcy. Po quada bym jechał raczej z mechanikiem, ale też nie chciał bym jechać 200km na marne. Quad służył by czasami też użytkowo ponieważ mamy mały pensjonat nad jeziorem. Czy do ltza można założyć hak pług i może nawet wyciągarkę, od razu mówię ze wyciągarkę nie po to by quada wyciągnąć, lecz np aby zwijać brony w wodzie (czyścić dno jeziora). Quad musi być zarejestrowany tak aby jeździć kategorią B. Proszę o linki ewentualnie kontakt maszyn które warte są obejrzenia. Spodobał mi się już jeden quad lecz jest 400km ode mnie, trochę ciężko jest mi jechać taki kawał i do tego angażować mechanika. Z góry dziękuje za pomoc. Czekam na odpowiedzi.