Wykryto narzędzie do blokowania reklam: Nasza stronie istnieje dzięki wyświetlaniu specjalnych treści dla użytkowników. Rozważ wyłączenie blokowania reklam.
Adam miał okazje porównać sobie dwie ceefki u mnie w serwisie, obie z podobnym przebiegiem.
Jedna ładna a druga szrot. Masakra jak można było zniszczyć 30.000 pln Praktycznie quad nadaje się do złomowania. Za darmo bym go nie chciał... Plastiki, mechanika, silnik... Nie ma ani jednej części dobrej. Nawet kanapa podarta, kierownica skrzywiona... Ech..
Dobrze, że nie ma tego właściciela na forum bo byśmy przeczytali : "cf moto to szajs jakiego mało, wszystko mi się popsuło i rozleciało..."
Bo porządek powinien brać przykład z bałaganu i robić się sam
No jak ludzie dbają tak mają, widocznie dla kogoś zniszczyć 30 tyś to nic , mógł od razu porwać i wyrzucić.
Daj foty tej cfki
jest Renegade xxc 1000r był krótki XTP 1000 był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Hejka OLSZTYNIAK odezwij się na mój tel 518 07 00 07 pogadamy o tym przejeździe nasypami kolejowymi A odnośnie hamulców wczoraj z kumplem walczyliśmy 4 godziny i nic. Czasu zabrakło aby wyciągnąć zacisk z tylnej tarczy, podejrzewam że tam może być problem z tłoczkiem. Dam znać jak coś wymyślę
Dzwoń do pana Andrzeja on Ci załatwi http://www.atvsweden.pl/firma.php
Peknięty uszczelniacz w lewym przednim zacisku ? Jeśli tak , to czy mimo tego pęknięcia działa ci przedni ręczny hamulec ?
P - działa , uszczelniacze zamówione i będzie widac jak najdzie mnie ochota to będę robił, ostatnio tak mało jeżdżę , spróbowałem swoich sił w motocrosie , kilka razy pojeździłem yamaha 250 yz 2t to jest dopiero moc i rozładowanie nerwów, pół godziny na crosie i ledwo żywy i rąk nie czuję, chyba przyszedł czas na zmiane
Uszczelniacze w przednich zaciskach wymienione, trochę było roboty z odpowietrzeniem i hamuje jak należy, ale moje zdanie dalej jest takie że hamulce w x8 producent powinien poprawić.
U mnie w serwisie wymienili pompę hamulcową , no i wkręcili kalamitkę do smarowania tylnego zawieszenia bo była obłamana. Serwis skasował mnie za to 640 zł . Czy to odpowiednia cena ?