Egl MadMax 250, Egl MadMax 300,Shineray STIXE250 co wybrać ?
-
- Quad:: (był)LuckyStar300(jest)YamahaWarrior350
- Imię: Radek
Egl MadMax 250, Egl MadMax 300,Shineray STIXE250 co wybrać ?
Witam wszystkich użytkowników forum tych z quadami i bez Byłem posiadaczem Lucky Star 300 potem Yamaha Warrior 350 lecz obecnie nie mam nic. Uzależnienie od quadów znów się odezwalo wiec zaczynam sie rozgladac za jakas maszynka Uparlem sie na chinczyka poniewaz chce wkoncu miec quada nowego od pierwszego kilometra No i oczywiscie kusi mnie cena poniewaz quada chce sciagnac prosto z chin do Anglii bo tutaj pomieszkuje. Prosze o pomoc w wybraniu quada pozdrawiam
Re: Egl MadMax 250, Egl MadMax 300,Shineray STIXE250 co wybr
To ja Ci powiem tak :
Jeździłeś najpierw używanym Passatem, później przesiadłeś się na używane Audi, po czym teraz chcesz śmigać nowym malutkim Daihatsu.
Oczywiście bez obrazy dla użytkowników tych marek
Przemyśl to sobie.
Jeździłeś najpierw używanym Passatem, później przesiadłeś się na używane Audi, po czym teraz chcesz śmigać nowym malutkim Daihatsu.
Oczywiście bez obrazy dla użytkowników tych marek
Przemyśl to sobie.
Ozo Drapers Squad
-
No domyslam sie lecz teraz potrzebuje quada jako srodek transportu dojazd do pracy 4 km i do pojezdzenia dla relaxu bez skokow, blota piachu i innych tego typu hardcorów Najlepiej jak by wypowiedzial sie ktos kto jezdzil egl mad max 250/300 z 2014 roku
Ja Ci powiem tak : egl mad max to sprzęt wzorowany na quadach sportowych - czyli błotniki są tylko po to żeby wyglądały. Mieszkasz na wyspach więc wiesz jaka tam jest pogoda. Nie chodzi nawet o przemoczenie deszczem ale wjazd w pierwszą lepszą kałużę skończy się zamoczeniem butów i całego ubrania.
Pomijam kwestie awaryjności, bo quad jak trafisz na dobry egzemplarz pojeździ z miesiąc po czym się rozkraczy na środku drogi.
W mojej opinii lepiej kupić samochód...
Pomijam kwestie awaryjności, bo quad jak trafisz na dobry egzemplarz pojeździ z miesiąc po czym się rozkraczy na środku drogi.
W mojej opinii lepiej kupić samochód...
Ozo Drapers Squad
-
Auto autem :> quad quadem hehe czekam na opnie uzytkownikow, bo zjada mnie ciekawosc jak to sie sprawuje bo importujac to z chin cene mam prawie dwa razy nizsza za mad maxa 300 niz kupujac go w pl na allegro:) (niestety na angielskim ebayu nie ma mad maxow jedynie Bashan 250)
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
W najnowszym Quadziku, który od 30.04.2014 będzie w sprzedaży, znajdziesz artykuł o EGL MADMAX 250 - okiem użytkownika. Myślę, że może Ci pomóc dokonać wyboru.
Póki co quadowa emeryturka :)
-
a jak mogę zakupic magazyn ? bo nie mieszkam w pl
egl madmax zdecydowanie odradzam, co ja się z nim mam ;(
mam Mad Max 250 od 3 lat i jestem z niego zadowolony. Nigdy mnie nie zawiódł z każdej wyprawy wracał o własnych siłach. Z całą pewnością nie jest to quad dla ludzi którzy chcą nim tylko jeździć, trochę czasu trzeba spędzić w garażu na kontrolowaniu i kasowaniu luzów zawieszenia i łożysk, naciąganiu łańcucha i smarowania miejsc wymagających tego.
Witam.Kupilem madmax 300 .Zbliza sie wymiana oleju czy ktos sie orietuje czy wystepuje w tym modelu filtr olejowy i gdzie mozna go kupic?I jak naciga sie lancuch...