Wołomin, Kobylka, Zielonka,Rembertów
- Progress
- TranS-Squad Team
- Quad:: Honda TRX 450r Sportrax
- Imię: Adrian
Re: Wołomin, Kobylka, Zielonka,Rembertów
To kretyni !
Panowie informujemy się na bieżąco jak wygląda sytuacja w naszym quadowym raju.
Panowie informujemy się na bieżąco jak wygląda sytuacja w naszym quadowym raju.
TranS-Squad Team
- timi1
- Quad:: ...był X8 :( a jest out 570 max
- Imię: Tomek
Rysiek sprzęt przeżył ale strachu trochę było i niestety koszty dodatkowe ( a chyba nie o to chodzi w tej zabawie) , maszyna zreanimowana u Krecika. Śladu po przygodzie na sprzęcie nie ma tylko pewne doświadczenie....
- Rysiek
- Quad:: YamahaG700/HondaTA650
- Imię: Rysiek
No troszkę nie fajnie ale jak to mówią jest ryzyko jest zabawa jak cie to pocieszy to ja gorzej zanurkowałem w zeszłym roku, aż korbowód pogiołem i trzeba było silnik w mak rozbierać A do Jarka na rajd lecicietimi1 pisze:Rysiek sprzęt przeżył ale strachu trochę było i niestety koszty dodatkowe ( a chyba nie o to chodzi w tej zabawie) , maszyna zreanimowana u Krecika. Śladu po przygodzie na sprzęcie nie ma tylko pewne doświadczenie....
Jak coś to dajcie znać kiedy latacie to chętnie pośmigam z wami
P.S. Adrian monitoruj sprawę w raju bo jak JARO zafunduje nam za mało błota to w niedziele trzeba będzie zrobić poprawkę
Pozdrawiam Rysiek
- Progress
- TranS-Squad Team
- Quad:: Honda TRX 450r Sportrax
- Imię: Adrian
Niestety dwa najbliższe weekendy pracuję i w międzyczasie dłubie przy maszynce ale jak czegoś się dowiem to na pewno dam znać.Rysiek pisze:No troszkę nie fajnie ale jak to mówią jest ryzyko jest zabawa jak cie to pocieszy to ja gorzej zanurkowałem w zeszłym roku, aż korbowód pogiołem i trzeba było silnik w mak rozbierać A do Jarka na rajd lecicietimi1 pisze:Rysiek sprzęt przeżył ale strachu trochę było i niestety koszty dodatkowe ( a chyba nie o to chodzi w tej zabawie) , maszyna zreanimowana u Krecika. Śladu po przygodzie na sprzęcie nie ma tylko pewne doświadczenie....
Jak coś to dajcie znać kiedy latacie to chętnie pośmigam z wami
P.S. Adrian monitoruj sprawę w raju bo jak JARO zafunduje nam za mało błota to w niedziele trzeba będzie zrobić poprawkę
TranS-Squad Team
- Fazi
- Quad:: Kingquad 750
- Imię: Czarek
gdyby quady się znudziły
- DKfan
- Quad:: Smark 200,MXU500i IRS,KingKaczka 750, Koczkodan 800X, XXC, R850XXC
- Imię: Jacek
Szkoda że na niego nie wsiadł ja już pokazywał go na wodzie. Czy mi się wydaje czy to to ma napęd na 2 koła?Fazi pisze:
gdyby quady się znudziły
Tylko te oponki nie wyglądają na takie które przetrwają kontakt z ostrym przedmiotem.
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad
M&M sQuad
- tomasz11
- Quad:: Honda Rincon 650
- Imię: Tomasz
Nadzieja umiera ostatnia,walczyłem dziś z robotą od 4 rano i niestety została mi jeszcze na jutro tak więc nici z wyjazdu na QB Dobrze że nie było Mnie w domu jak Adrian pakował quada bo bym się załamał .A qudzika wyszykowałem na błotka i teraz tylko wiatr między oponkami hula
Pozdrawiam
- Lukas82
- Quad:: XMR
- Imię: Łukasz
No szkoda Tomku. Adrian mowil ze prosil Twoja zonke zeby Ci pozwolila jechac, ale jak widac slabo sie staral pewnie dzieci w domu byly
- Rysiek
- Quad:: YamahaG700/HondaTA650
- Imię: Rysiek
Może i cie nie było, ale i tak jesteś głównym podejrzanym o sabotaż Makaronowego quada, na widok pierwszej pieczątki się zesrał.... Wentylator się rozleciał. I biedny Makaron musialł topić smutki w alkoholutomasz11 pisze:Nadzieja umiera ostatnia,walczyłem dziś z robotą od 4 rano i niestety została mi jeszcze na jutro tak więc nici z wyjazdu na QB Dobrze że nie było Mnie w domu jak Adrian pakował quada bo bym się załamał .A qudzika wyszykowałem na błotka i teraz tylko wiatr między oponkami hula
A poza tym było całkiem nie źle poza dwoma rolkami i jednym nurkowaniem (ale w pław bez quada) to prawie nic strasznego się nie wydarzyło aaa jeszcze Mariusz zgubił koło w trakcie jazdy, pozdrowienia dla panów z wulkanizacja
Pozdrawiam Rysiek
- szaferak
- Quad:: Yamaha YFZ450
- Imię: Kamil
Witam, ktoś dzisiaj jeździ na poligonie?
Życie Pozbawione Ryzyka , To Tylko Marnowanie Tlenu. Amen